Fotbal intern

Sorin Cârțu și Marcel Popescu, pozitivi și la al doilea test Covid: ”Nu e nimic îngrijorător”. Exclusiv

Sorin Cartu si Marcel Popescu pozitivi si la al doilea test Covid Nu e nimic ingrijorator Exclusiv
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, și managerul general Marcel Popescu, au fost descoperiți cu coronavirus, iar FANATIK a aflat că au ieșit pozitivi și la al doilea test Covid.

La 1 septembrie, mai mulți oficiali ai grupării din Bănie au testat pozitiv, iar FANATIK a anunțat atunci că patronul Mihai Rotaru s-a simțit rău și a fost internat.

ADVERTISEMENT

Toți cei cinci conducători ai Craiovei au ajuns la spital, dar între timp FANATIK a aflat că Popescu și Cârțu au fost externați și se află acasă, simțindu-se destul de bine după zilele petrecute în internare.

Un nou test pozitiv la Covid pentru Sorin Cârțu și Marcel Popescu

Însă, problemele pentru Sorin Cârțu și Marcel Popescu nu s-au încheiat, din informațiile FANATIK cei doi fiind pozitivi și la al doilea test Covid. Ei sunt în izolare la domiciliu, sunt bine din toate punctele de vedere și nu au simptome.

ADVERTISEMENT

”Sunt bine, sunt acasă în izolare. Au ieşit pozitive, dar nu e nimic îngrijorător pentru astea 14 zile, aşa se întâmplă în general. Mâine ieşim din izolare, nu va fi niciun pericol”, a declarat Sorin Cârțu pentru FANATIK.

Din păcate, Mihai Rotaru și Ovidiu Costeșin rămân internați, iar principalul finanțator al echipei  are cele mai grave probleme, fiind la terapie intensivă, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Craiova.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova reîncepe bătălia pentru campionat, luni, de la ora 21:00, pe terenul formației FC Viitorul, echipă ce a strâns doar un punct în primele două etape. Oltenii pleacă cu un moral bun înainte de duelul cu echipa de la malul Mării Negre, mai ales după ce au reușit două victorii din două posibile în campionat.

Trupa lui Bergodi mai are un motiv pentru a câștiga meciul de luni seară. Astfel, Universitatea Craiova joacă și pentru Mihai Rotaru, care trece prin momente grele: ”Ne dorim să câștigăm acest meci pentru el!”

ADVERTISEMENT

Craiova a avut probleme cu virusul și la nivelul bancii tehnice. Antrenorul  Cristiano Bergodi a fost testat pozitiv la începutul lui august. Atunci, el a fost internată la Spitalul de Boli Infecțioase din localitate.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul Constanța – U Craiova: 4,05 este cota pentru „2 pauză / 2 final“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT