Life

Sorin Stratulat, secretul decorațiunilor de fiță. Bradul de Crăciun poate să ajungă și la 6000 de lei

Sorin Stratulat, stilistul vedetelor, a explicat cum trebuie decorată corect casa de sărbători, după normele moderne. Decorațiunile de fiță au și prețuri destul de piperate.
19.12.2022 | 14:07
Sorin Stratulat secretul decoratiunilor de fita Bradul de Craciun poate sa ajunga si la 6000 de lei
Sorin Stratulat, secretul decorațiunilor de fițe. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Stratulat a lăsat puțin deoparte coafurile și a oferit sfaturi de decorări interioare pentru sărbători. Stilistul vedetelor știe ce este în vogă și în materie de globuri, brazi și luminițe de Crăciun.

Sorin Stratulat, sfaturi în materie de decorațiuni de Crăciun

Sorin Stratulat mai are și alte aptitudini. Dincolo de faptul că este supranumit hair stylist-ul vedetelor, natura l-a înzestrat și cu bun gust.

ADVERTISEMENT

Astfel că, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, și-a lansat propria colecție de decorațiuni. Dorința lui a fost să-i învețe pe oameni cum să-și amenajeze casa și bradul de Crăciun cu rafinament.

Stilistul a oferit mai multe sfaturi și a spus ce se poartă și ce nu se mai poartă anul acesta în materie de decor, conform normelor moderne de împodobit. Pentru început, e bine de știut că bradul nu trebuie să conțină decât două culori.

ADVERTISEMENT

„Este una dintre tendințele care se păstrează în continuare în acest moment. Tocmai în ideea aceasta de a da echilibru, de a nu încărca mai mult decât este cazul casa și, evident, și bradul”, a spus Sorin Stratulat pentru Antena Stars. 

Un alt trend în materie de decorațiuni îl constituie îngerașii care vin în toate formele, mărimile și care au și înlocuit globurile clasice. Nici Moș Crăciun nu mai este cel cunoscut în toată lumea.

ADVERTISEMENT

„Moș Crăciun vine în mai multe variante. Vorbim mai degrabă de gnomi și pitici. Putem să vorbim despre un asalt, din țările nordice au venit toți spre noi”, a adăugat Sorin Stratulat.

Ce culori se poartă în materie de decorațiuni anul acesta. Un brad poate ajunge să coste câteva mii de lei

Clasicele nuanțe de verde, roșu, argintiu și auriu au fost înlocuite acum de cele gri, grej și bej, după spusele lui Sorin Stratulat.

ADVERTISEMENT

„Toți avem deja niște globuri pe acasă, cele pe care le adunăm de ani de zile și care nu sunt tot timpul uniforme ca și culoare, atunci poți să folosești o zonă de gri care să unească ce ai deja ca și obiecte.

O altă culoare care este în trend este un lila și ce e foarte interesant este că se poartă o combinație de lucios cu mat. Jocul acesta de lumină ajută foarte mult”, a dezvăluit Sorin Stratulat.

Dacă nu-și mai găsesc locul în brad, decorațiunile vechi nu trebuie aruncate, ci folosite pentru a împodobi alte zone din casă, precum băile, lângă chiuvetă, sau în bucătărie și lângă ușă.

O decorațiune interesantă o constituie spărgătorul de nuci, însă unul de o mărime relativ mică costă 29 lei, iar pentru un pom de Crăciun bogat, cu o înălțime medie, de 1,80 m, poate fi nevoie de mai mult de 15-20.. Sorin Stratulat a mărturisit că, anul acesta, bradul poate să coste și 6000 de lei.

„Depinde cum vrei să abordezi lucrurile. Dacă vrei un brad artificial, pe care să-l folosești mai mult de un an, prețurile variază între 1500 de lei și 3000 de lei, în funcție de dimensiunea bradului și de leduri sau fără leduri. Cu decorul în sine, dacă vrei cel mai bogat decor, ar trebui să dublezi suma.  

Dacă folosești deja ce ai și adaugi câteva accente, real, cu 500-600 de lei poți aduce prospețime în brad”, a dezvăluit Sorin Stratulat.

ADVERTISEMENT
Tags: