Sport

Sorina Grozav a dezvăluit care este, la 24 de ani, cel mai prețios trofeu al carierei

Sorina Grozav, soția fotbalistului lui Petrolul, a vorbit despre cel mai important trofeu din carieră. Dezvăluirile vedetei Rapidului.
11.11.2023 | 12:42
Sorina Grozav a dezvaluit care este la 24 de ani cel mai pretios trofeu al carierei
Sorina Grozav a cucerit dramatic titlul cu Rapid în 2022 în dauna lui CSM București. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sorina Grozav a făcut super-dezvăluiri la „Suflet de rapidist”. Vedeta Rapidului și partenera lui Gicu Grozav a spus care e cea mai frumoasă amintire din carieră la emisiunea FANATIK.

Sorina Grozav nu va uita niciodată primul titlu cu Rapid: „A fost primul și cel mai prețios”

Lucian Ionescu a luat-o la întrebări pe handbalista lui CS Rapid în vârstă de 24 de ani: „Cea mai bună tânăr jucătoare în 2019 și campioană. Titlul cu Rapid a fost până acum cel mai prețios trofeu în cariera ta? Sper să nu fie ultimul…”.  Sorina Grozav nu a putut uita primul său titlu de campioană: „Da. A fost primul și cel mai prețios”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, moderatorul emisiunii „Suflet de rapidist” și-a adus aminte de momentele din finalul sezonului trecut: „Am văzut că v-au adus cu autocarul la sală după ce ați câștigat. Mamă cu viteză ați coborât, eferverscență și adrenalină.

A fost atât de dură lupta cu CSM-ul că s-a tranșat lupta practic în ultima etapă. CSM-ul jucând în Sala Giulești și voi în deplasare. Ai simțit vreo clipă că ați fi putut pierde titlul ăla?”.

ADVERTISEMENT

Sorina Grozav a avut emoții, însă pe „parchet” uita de tot: „Din teren nu, dar au fost și câteva momente în care ne-am gândit. Exista posibilitatea să îl pierdem și atunci trebuia să ne punem în gând și acest lucru. Am luptat pentru el până la sfârșit și l-am și obținut”.

Sorina Grozav nu se gândește să plece de la Rapid: „În afară de Ungaria și Franța nu cred că sunt alte campionate mai puternice”

Niță a luat-o la bani mărunți pe jucătoarea de echipă națională: „Sunt contabil și nu pot să nu te întreb. Ați avut primă de obiectiv? Se întâmplă în handbalul feminin să fie astfel de prime sau sunt puține echipe care își permit să plătească performanța?”. Și Sorina Grozav a răspuns: „Se întâmplă, dar doar la trofee, nu ca la fotbal. Nu există prime de joc”.

ADVERTISEMENT

Rapidistul a întrebat-o pe Sorina Grozav și de planurile ei de viitor: „Știu că nu sunt multe echipe mult mai puternice decât Rapidul, dar te vezi făcând pasul la o echipă care este o prezență constantă în fiecare an în Final Four?”.

Sorina Grozav nu ia însă în calcul o plecare din Giulești: „Deocamdată mă simt bine aici la Rapid și sunt mulțumită, mai ales că avem și rezultate. Și în Champions League suntem unde trebuie și eu zic că handbalul în România a crescut foarte mult. În afară de Ungaria și Franța nu cred că sunt alte campionate mai puternice. Și atunci mă simt bine acasă”. 

ADVERTISEMENT

„Suflet de rapidist” e marțea LIVE de la 13:30, DOAR pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea va putea fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube în fiecare joi, de la 10:30.

Sorina Grozav nu va uita niciodată titlul cucerit cu Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: