Life

Sorina Guță a ieșit din comă și a făcut primele declarații: “Slăvit să fie, m-a readus la viață”

Sorina Guță a ajuns de urgență la spital, în comă. Fosta parteneră a lui Nicolae Guță a scăpat ca prin minune, deși medicii nu îi mai dădeau nicio șansă.
06.03.2024 | 07:40
Sorina Guta a iesit din coma si a facut primele declaratii Slavit sa fie ma readus la viata
Sorina Guță a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sorina Guță nu a trecut prin cea mai bună perioadă din viața ei. Fosta parteneră a celebrului manelist Nicolae Guță a fost la un pas de moarte. Sorina Guță a ajuns la spital, iar medicii au fost destul de rezervați în privința sa. Din fericire, acum, aceasta se simte mult mai bine și a vorbit despre acest episod deloc ușor.

Sorina Guță a ajuns de urgență la spital

Ani la rând, Sorina Guță a fost în lumina reflectoarelor alături de partenerul ei, Nicolae Guță. În ultima vreme, publicul nu a mai știut nimic despre ea și se pare că absența sa a fost una motivată.

ADVERTISEMENT

Sorina Guță a avut parte de unele dintre cele mai grele momente din viața ei. Partenera lui Nicolae Guță a ajuns la spital în comă. Medicii au fost destul de rezervați și nu i-au dat prea multe șanse. Însă, din fericire, aceasta a reușit să treacă cu brio de această cumpănă.

Nu a fost deloc o perioadă ușoară pentru Sorina. Fosta parteneră a lui Nicolae Guță consideră că doar o minune a ajutat-o să scape cu bine. Acum, că a trecut de perioada critică, aceasta a decis să le povestească fanilor cum s-a simțit totul pentru ea.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu exclusiv pentru spynews.ro, Sorina Guță a vorbit despre cum a ajuns la spital, dar și despre afecțiunile care îi dau bătăi de cap. Aceasta a recunoscut, în urmă cu mai mult timp, că are probleme la inimă, dar și la nivelul plămânilor. La un moment dat, aceste afecțiuni au culminat cu ajunsul ei la spital.

Fosta parteneră a lui Nicolae Guță a fost în comă

Sorina Guță era acasă, cu familia, atunci când a început să se simtă rău. Starea ei s-a agravat, așa că cei de lângă ea au decis să sune la 112. Ambulanța a ajuns imediat la Sorina și au transportat-o de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Odată ajunsă pe mâinile medicilor, aceștia au fost destul de sceptici. Ba chiar le-au spus celor apropiați Sorinei că nu îi dau prea multe șanse de supraviețuire. În acel moment, vestea a picat ca un trăznet asupra celor dragi vedetei.

Din fericire, Sorina Guță a fost puternică și a reușit să scape. În prezent, se simte mult mai bine și este conștientă că doar o minune a ajutat-o să trăiască. Drept, dovadă, îi mulțumește în fiecare zi lui Dumnezeu că a fost alături de ea.

ADVERTISEMENT

”Stăteam la masă cu sora mea și cum vorbeam cu ea la masă dintr-o dată m-a luat cu amețeală. Zicea că n-am mai reacționat, a dat drumul repede la oxigen. Mi-a pus oxigenul, mi-a luat saturația, am avut 35, a chemat salvarea. M-a dus la spital și acolo am căzut în comă.”, a povestit Sorina Guță, în exclusivitate pentru spynews.ro.

Experiența aceasta nu a fost deloc una ușoară pentru Sorina Guță. A trecut prin momente grele, prin momente de panică, dar acum, totul este mai bine. Aceasta a plecat din România, la sora ei în Austria. În ciuda faptului că medicii i-au recomandat să nu plece din cauza problemelor de sănătate, se pare că vedeta a ajuns cu bine.

”Acum mă simt mai bine, sunt la sora mea în Austria și sunt mai bine. Nu am mers cu avionul. Doamna doctor a spus că nu se poate să plec în Austria cu avionul, că abia ce am fost scoasă din Terapie Intensivă.”, a mai spus Sorina pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: