Life
notix pixel id

Soția lui Nelu Ploieșteanu, urlet de durere în ziua înmormântării: “O să vin după voi!”

07.04.2021 | 13:54
Soția lui Nelu Ploieșteanu, urlet de durere în ziua înmormântării:
Soția lui Nelu Ploieșteanu, urlet de durere în ziua înmormântării. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nelu Ploieșteanu a fost condus pe ultimul drum, conform regulilor impuse de autorități. Sicriul a ajuns la cimitirul Străulești, unde a fost îngropat alături de Mihăiță, unicul fiu al artistului. Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu a început pur și simplu să urle de durere, în timp ce își ducea marea dragoste spre locul de veci.

Soția îndrăgitului lăutar abia a fost capabilă să comunice cu cei din jur, din cauza durerii. Și Mara Bănică a mărturisit, pentru Antena 3, că Elena este într-o stare de disperare, după ce și-a pierdut și soțul.

La un moment dat, a început să urle și să vorbească cu sicriul, în care se află Nelu Ploieșteanu. Se pare că vorbele ei i-au cutremurat pe cei din jur, pentru că Elena pare gata să renunțe și ea la viață.

ADVERTISEMENT

Soția lui Nelu Ploieșteanu, urlet de durere în ziua înmormântării

”De ce ai plecat, mă? De ce? De ce ai plecat? De ce? Te-ai dus după băiatul nostru. Spune-i că-l iubesc. Vă iubesc și așteptați-mă că vin. Nu v-am lăsat singuri și nu te voi lăsa nici pe tine, nici pe băiat.

Te iubesc! Nu vă las. O să vin cât de curând după voi. Nu vă las, nu vă las, nu vă las, că nu v-am lăsat niciodată! Nu te las, mă! Ai plecat la spital și spuneai: ”Ce fac eu fără tine”? Nu pleca!”, urlă soția artistului, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

 

Elena Merișoreanu, mesaj emoționant în ziua înmormântării marelui artist

Cântăreața de muzică populară a criticat decizia autorităților, în legătură cu modul în care a fost îngropat Nelu Ploieșteanu.

“Așa cum e și timpul afară, este o zi tristă. Nu știu de ce trebuie să înmormântăm pe cei dragi și pe cei care au slujit o viață întreagă muzica lăutărească.

ADVERTISEMENT

Faptul că nu pot să stea în biserică, eu consider că este un lucru pe care nu pot să îl gândesc. Nu îmi găsesc cuvinte. Lui nu îi plăcea să îi zic maestru.

Nu cred că familia nu va putea trece peste această mare tragedie, până la ultima suflare. Voiam să ne luăm rămas bun de la Nelu Ploieșteanu, dar nu se poate. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!”, a declarat Elena Merișoreanu prin telefon, pentru Antena 3.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri