Sport

Soția lui Nicolae Dobrin, declarații emoționante la 15 ani de la moartea „Prințului din Trivale: „Eu nu am știut lângă cine am stat 41 de ani!” Video

Gica Dobrin a oferit un interviu emoționant la 15 ani de la moartea marelui Nicolae Dobrin, legenda lui FC Argeș, chiar de la mormântul „Prințului din Trivale”.
26.10.2022 | 19:10
Sotia lui Nicolae Dobrin declaratii emotionante la 15 ani de la moartea Printului din Trivale Eu nu am stiut langa cine am stat 41 de ani Video
15 ani au trecut de la moartea lui Nicolae Dobrin. Sursă foto: @Facebook FC Argeș
ADVERTISEMENT

FC Argeș îl comemorează în aceste zile pe Nicolae Dobrin, considerat de mulți cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.

Soția lui Nicolae Dobrin, copleșită de dragostea oamenilor pentru „Prințul din Trivale”: „E pomenit de toată lumea”

Gica Dobrin a oferit un interviu pentru FC Argeș TV, la exact 15 ani de la dispariția lui Nicolae Dobrin: „Eu sunt foarte bine, pentru că sunt înconjurată de oamenii mei de o viață care au fost lângă mine, adică cei de pe stradă și cei care sunt noi în viața mea”.

ADVERTISEMENT

„Doamna Gica”, cum e alintată de apropiați, a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea în acești ani: „Nu am cuvinte și așa a lăsat soțul meu, să fiu înconjurată de toată lumea și să nu mai fiu singură. Tot timpul spunea că niciodată nu îi trebuie nimic. Și într-adevăr, toată lumea m-a înconjurat cu dragoste, îmi dați din tinerețea voastră și îmi spuneți că nu îmbătrânesc”.

Soția legendei lui FC Argeș a vorbit și despre cât de mult iubea Dobrin echipa, dar mai ales România: „Nu știu cum s-au dus anii. Dacă era să nu-și iubească orașul și țara, rămânea pe unde a fost! Ocazii au fost, însă niciodată nu a rămas și nu și-ar fi lăsat oamenii lui. Era fericit când ieșea la o bere sau un restaurant după o victorie. Era cea mai mare fericire”.

ADVERTISEMENT

FC Argeș, 50 de ani de la meciul FC Argeș – Real Madrid 2-1

FC Argeș a aniversat și jumătate de secol de la meciul istoric cu Real Madrid: „Cu emoții mari. La vremea aia nu veneau atâtea echipe străine și era un mare eveniment. Am avut bucurii, petreceri și dragostea oamenilor. Se vorbește după 50 de ani. 

Eu nu am știut lângă cine am stat 41 de ani! Acuma văd dragostea oamenilor. Și echipele care vin îl aclamă. Mă oprește lumea și îi spun numele. E pomenit de toată lumea”.

ADVERTISEMENT

Gica Dobrin a transmis și un mesaj pentru suporterii lui FC Argeș: „Să fie lângă echipă. Eu nu apar în față, să aibă răbdare și cred că bucuriile vor veni. Când cineva își dorește, vine și Dumnezeu lângă el”.

Primarul Cristian Gentea a depus o coroană alb-violet la mormântul lui Nicolae Dobrin

Primarul orașului Pitești și-a adus aminte de vremea când l-a văzut pe Nicolae Dobrin jucând la FC Argeș: „În timpul liceului eram mereu prezent la stadion să-l văd pe nea Gicu jucând. De vreme ce am fost la meciul cu Valencia și am venit de dimineață ca să văd golul ăla superb de pe dreapta din lovitură liberă…”.

ADVERTISEMENT

Cristian Gentea speră că va reuși să aducă FC Argeș acolo unde a fost odată: „Vă dați seama că tot timpul am fost prezent aici la stadion. Chiar vorbeam cu doamna Gica înainte și nu îmi vine să cred că au trecut 15 ani, dar ce aș vrea să vă spun e că tot ce facem la FC Argeș, facem și cu gândul la el. 

Atunci când echipa nu merge și noi suntem supărați, sunt convins că dumnealui acolo sus e tot supărat, iar eu personal mi-aș fi dorit foarte mult să fie alături de mine și mi-ar fi fost de mare ajutor și să vadă ce eforturi facem”.

Chiar și după 15 ani, absența lui Nicolae Dobrin e încă o rană deschisă pentru toți piteștenii: „Mi-aș fi dorit să merg cu dumnealui în vestiar, pentru că atunci când apar anumite lucruri negative probabil prezența lui le-ar fi făcut să le cadă obrazul de rușine.

Respectul meu și al piteștenilor e atât de mare față de Nicolae Dobrin și cred că se transferă către doamna Dobrin. Nu cred că trece pe stradă și nu o oprește lumea. Voi fi tot timpul alături de dânsa. A însemnat tot ce poate fi mai frumos în acest sport minunat. Să nu îl uităm niciodată că nu avem cum”, a declarat primarul argeșenilor.

ADVERTISEMENT