Life

Soția lui Nosfe a dezvăluit cine sunt cei care au vrut să-i facă rău după moartea artistului. “Au făcut asta din pură răutate”

Soția lui Nosfe a oferit primul său interviu după moartea artistului. Mădălina Crețan a vorbit despre persoanele care i-au dat report la contul de Instagram.
01.11.2022 | 16:54
Sotia lui Nosfe a dezvaluit cine sunt cei care au vrut sai faca rau dupa moartea artistului Au facut asta din pura rautate
Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a vorbit despre cei care au vrut să îi facă rău. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Soția lui Nosfe trece prin momente extrem de dificile. După ce și-a pierdut soțul mult prea devreme, aceasta a rămas și fără contul de Instagram și nu este singura.

Mădălina Crețan a rămas fără cont de Instagram

După cum prea bine știm, în urmă cu doar câteva zile, soția lui Nosfe, dar și alți artiști și-au pierdut conturile de Instagram.

ADVERTISEMENT

Se pare că în realitate, aceștia ar fi primit mai multe reporturi din partea unor persoane care i-au acuzat că se folosesc de numele cuiva, iar conturile au fost ulterior dezactivate.

Pe lângă Mădălina Crețan și dj-ul Șatra B.E.N.Z a rămas fără cont de Instagram, dar și alte persoane din jur, care aveau la poza de profil o imagine cu Nosfe.

ADVERTISEMENT

“Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z., încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru.

Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile”, a dezvăluit soția lui Nosfe, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cine sunt cei care au vrut să îi facă rău familiei lui Nosfe

Mădălina Crețan știe că nu este vorba despre o simplă coincidență. Soția regretatului artist, care s-a stins din viață la doar 37 de ani, spune că există oameni care au vrut să îi facă rău familiei acestuia.

Femeia povestește că nu știe dacă este vorba despre niște copii, sau despre niște oameni care au o minte de copil, cert este că totul a fost făcut din pură răutate.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Mădălina spune că nici măcar nu înțelege care este scopul unei astfel de acțiuni, în special în astfel de momente.

“Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg.” a mai spus Madalina, soția lui Nosfe.

ADVERTISEMENT