Life

Soția lui Nosfe a răbufnit. Mesajul dur transmis de Mădălina Crețan. Ce a putut să îi spună un internaut

Soția lui Nosfe a răbufnit. Mădălina Crețan a transmis un mesaj dur după ce un internaut i-a cerut ”socoteală” pentru postările sale.
10.12.2022 | 15:41
Sotia lui Nosfe a rabufnit Mesajul dur transmis de Madalina Cretan Ce a putut sa ii spuna un internaut
Mădălina Crețan, revoltată după mesajul primit de la un internaut. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan traversează cea mai dificilă perioadă din viața sa. Aceasta și-a pierdut soțul, pe Nosfe și este nevoită să se descurce singură cu fiica sa.

Mesajul primit de Mădălina Crețan din partea unui internaut

Moartea lui Nosfe a luat prin surprindere întreaga industrie muzicală din România. Nu puțini au fost cei care au rămas șocați în momentul când au aflat că artistul, în vârstă de doar 37 de ani a murit subit, la doar câteva ore după ce a susținut un concert.

ADVERTISEMENT

Mădălina Crețan a fost cea care a stat cu Nosfe în ultimele sale clipe de viață și tot aceasta a chemat ambulanța în momentul în care artistului i s-a făcut rău, momentul fiind mult mai marcant pentru ea.

Timpul a trecut, iar Mădălina Crețan continuă să publice fotografii alături de Nosfe, însă se pare că acest lucru nu este pe placul unor internauți.

ADVERTISEMENT

Soția regretatului artist a filmat un video în care a ținut să lămurească situația.

Aceasta susține că a primit un mesaj de la un internaut care a întrebat-o cât mai are de gând să mai posteze imagini cu soțul ei și să profite de cele întâmplate, din punct de vedere financiar.

Acest lucru a enervat-o la culme pe Mădălina Crețan, care le-a cerut tuturor celor care se simt deranjați de gestul său, să nu o mai urmărească, pentru că ea nu se va opri prea curând.

ADVERTISEMENT

Ceea ce voiam să comunic și ceea ce voi comunica pentru prima și ultima dată, este faptul că persoanele care sunt deranjate de postările mele cu soțul meu, sunt libere să dea unfollow acestui cont, pentru că eu nu mă voi opri niciodată.

Soțul meu va fi soțul meu pentru totdeauna, pentru că ceea ce postez, nu postez ca să primesc milă sau să profit de pe urma acestei situații”, a spus Mădălina Crețan pe InsaStory.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care soția lui Nosfe publică imagini cu ea și cu regretatul artist

În ceea ce privește motivele pentru care soția lui Nosfe continuă să publice imagini cu cei doi, aceasta susține că se simte bine în momentul în care face acest lucru, iar pentru ea totul este o terapie, având în vedere calvarul prin care a trecut la scurt timp după ce și-a pierdut soțul.

Mai mult de atât, Mădălina Crețan se bucură în momentul în care primește mesaje frumoase din partea fanilor regretatului artist.

”Motivele pentru care postez sunt legate strict de mine, adică mie îmi dau o stare de bine în momentul în care le postez, sau le tratez ca pe o formă de terapie.

În momentul în care primesc mesaje frumoase de la voi și văd că soțul meu, Nosfe, este încă în sufletele voastre la fel cum este și în alte noastre, mă bucură foarte mult”, a mai povestit ea.

Mădălina Crețan a ținut să sublinieze faptul că în prezent, ea este cea care i-a preluat cariera lui Nosfe, având în vedere că artistul are peste 200 de piese doar ale lui, care din păcate nu au apucat să fie lansate, având în vedere moartea fulgerătoare a acestuia.

ADVERTISEMENT