Premier League

Soția unui fost star din Premier League, povești incredibile din izolare: ”Parcă am îmbătrânit 10 ani din cauza alcoolului”

22.06.2020 | 16:03
Sotia unui fost star din Premier League povesti incredibile din izolare Parca am imbatranit 10 ani din cauza alcoolului
ADVERTISEMENT

Soția unui fost star din Premier League a dezvăluit povești incredibile din perioada de izolare impusă de pandemia de coronavirus.

Abbey Clancy este căsătorită cu fostul atacant de la Liverpool, Peter Crouch, din 2011 și au împreună patru copii, iar perioada petrecută acasă din cauza coronavirusului a fost dezvăluită de fostul model.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 34 de ani, superba soție a lui Crouch a povestit pentru The Sun cum a decurs viața lor, alături de copii, în ultimele luni în perioada de izolare din cauza coronavirusului.

Izolarea, efecte negative pentru soția unui fost star din Premier League

”A fost mult prea mult alcool consumat. Simt că am îmbătrânit 10 ani în această carantină. Dar chiar m-am bucurat de carantină”, a declarat soția fostului star din Premier League despre perioada de izolare.

ADVERTISEMENT

”E un lucru atât de special să pui pauză şi să îi ai pe soţul şi pe copiii tăi lângă tine în fiecare zi. Suntem atât de ocupaţi să alergăm ca nişte găini fără cap, aşa că sunt foarte recunoscătoare pentru perioada asta”, a spus Clancy.

”Au fost momente în care eram epuizaţi, iar copiii ne scoteau din minți, dar în final mi-am dat seama că iubesc asta.

ADVERTISEMENT

Copiii mei se trezesc la 6 fără un sfert şi la 8 seara sunt toţi în pat, aşa că practic eu şi Peter avem doar o oră împreună înainte ca eu să adorm”, a menționat femeia.

Fostul atacant al lui FC Liverpool şi-a anunţat retragerea din fotbal în vara trecută. Acum, el este gazda show-ului Save Our Summer, de la BBC, dar a fost aproape de o revenire în fotbal chiar înainte de pandemie.

ADVERTISEMENT

Peter Crocuh, în vârstă de 39 de ani, a recunoscut că a avut o discuție pe această temă cu managerul celor de la Tottenham Hotspur, Jose Mourinho, după ce portughezul a spus într-o conferință că se gândește la reactivarea fostului atacant ținând cont de criza ofensivă prin care trece formația londoneză. În cele din urmă, Crouch i-a transmis că nu se simte pregătit pentru o revenire.

ADVERTISEMENT