Life

Soțul Lenei Miclăuș, reținut de mascați. Ce acuzații i se aduc: „Se află în această poveste din cauza numelui meu”

Soțul Lenei Miclăuș a fost reținut pentru braconaj. Artista a oferit lămuriri și a sărit în apărarea partenerului său de viață.
09.10.2022 | 11:22
Sotul Lenei Miclaus retinut de mascati Ce acuzatii i se aduc Se afla in aceasta poveste din cauza numelui meu
Soțul Lenei Miclăuș a fost reținut pentru braconaj. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soțul Lenei Miclăuș a fost reținut de către autoritățile din Gorj sub acuzația de braconaj. Artista a oferit lămuriri și spune că bărbatul este nevinovat și că numele lui este scos în față prin prisma popularității ei.

Soțul Lenei Miclăuș reținut de autorități. Bărbatul este acuzat de braconaj

Lena Miclăuș și soțul său, Septimiu, sunt împreună de 15 ani, din care 11 de mariaj. Cei doi formează o familie împlinită și fericită, dar problemele nu îi ocolesc.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, bărbatul a fost ridicat de mascați și reținut pentru 24 de ore. În cadrul acțiunii ample organizate de polițiștii din Gorj marți, 4 octombrie 2022, autoritățile au ridicat din locuința Lenei Miclăuș mai multe arme.

Artista care a decis să trăiască 17 zile cu apă în timpul sarcinii a oferit explicații. Septimiu este acuzat de braconaj, însă Lena Miclăuș susține că soțul său este nevinovat.

ADVERTISEMENT

Din punctul său de vedere, singurul motiv pentru care soțul este scos în față în dosar este popularitatea ei și faptul că este cunoscută.

„Soțul meu se află în această poveste din cauza numelui meu de Lena Miclăuș, un nume foarte mare și tocmai de aceea el este băgat în față.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că au fost la noi acasă, au căutat prin casă însă n-au găsit nimic”, a declarat Lena Miclăuș pentru Click.ro. 

Lena Miclăuș susține nevinovăția soțului său

Cântăreața nu a negat faptul că soțul său deține mai multe arme de vânătoare, însă a afirmat că acestea sunt legale. Lena Miclăuș a susținut că Septimiu nu a vânat în condiții nepotrivite, ci doar a petrecut la o stână.

ADVERTISEMENT

„Soțul meu deține arme de vânătoare legale, nu s-a găsit nimic ilegal la noi acasă. Fapt ce o să se constate și din cercetările ulterioare.

Singura problema este că se afla într-una din zile la o stână unde a mâncat și a băut, iar anchetatorii suspectează faptul că ar fi făcut braconaj.

Aceasta este doar o suspiciune vreau să vă spun și să precizez acest aspect”, a adăugat Lena Miclăuș.

ADVERTISEMENT
Tags: