Life

Speak, în perfuzii chiar după Crăciun. Ce a pățit artistul

Probleme mari pentru Speak. Celebrul artist și-a îngrijorat fanii după ce a ajuns la perfuzii chiar după Crăciun. Ce a pățit acesta?
27.12.2022 | 07:23
Speak in perfuzii chiar dupa Craciun Ce a patit artistul
Speak a ajuns la perfuzii după Crăciun. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Speak este de departe unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta formează un cuplu cu Ștefania de ani buni, însă se pare că sărbătorile de iarnă l-au cam epuizat pe acesta.

Speak a ajuns la perfuzii chiar după Crăciun

Să nu uităm că în cazul lui Speak și al Ștefaniei, Crăciunul a fost unul cu mult mai intens, având în vedere că artista și-a serbat și ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Dacă până ieri, cei doi se distrau de minune, iată că lucrurile nu au durat prea mult.

Artistul a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, iar printre altele, vedem că acesta a ajuns cu o perfuzie în mână. Nu este însă clar ce s-a întâmplat cu el, cert este că fanii au devenit extrem de îngrijorați.

După cum am putut vedea zilele trecute, de sărbători, Speak a avut un program destul de încărcat. Artistul a participat la nenumărate evenimente, deci sunt șanse mari ca oboseala să își fi spus cuvântul în cazul lui.

ADVERTISEMENT

Speak nu a spus de ce a avut nevoie de perfuzii, ci doar a scris un mesaj cât se poate de scurt în dreptul imaginilor cu branula în venă. ”Super”, a fost mesajul transmis de Speak pe rețelele de socializare.

Speak și dragostea pentru lucrurile complicate

Menționăm faptul că deși în prezent, artistul se bucură de un succes imens din punct de vedere profesional, lucrurile nu au fost mereu atât de ușoare pentru el.

ADVERTISEMENT

Recent, acesta povestea că a fost atras încă de mic de lucrurile care păreau extrem de dificile și că nu s-a lăsat bătut niciodată, indiferent de situație.

”Toată viața mea, m-au atras lucrurile care par simple, dar greu de făcut! Am încercat mereu să fug de chestii migăloase, dar tot la ele ajung”, a scris Speak, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Amintim că în perioada sărbătorilor de iarnă nu doar Speak a ajuns la perfuzii. La rândul ei, Iulia Albu a avut și ea nevoie de îngrijirea medicilor chiar înainte de Crăciun.

De asemenea, manelistul Costel Biju a ajuns și el pe patul de spital de Crăciun.

ADVERTISEMENT