Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Specialiştii Fanatik SuperLiga, pronosticuri pentru etapa a doua din play-off: “Dacă iese aşa, FCSB e campioană!”

După ce au analizat duelurile din etapa a doua din play-off, specialiștii de la FANATIK SUPERLIGA au oferit și pronosticurile pentru cele trei dueluri.
29.03.2024 | 14:25
Specialistii Fanatik SuperLiga pronosticuri pentru etapa a doua din playoff Daca iese asa FCSB e campioana
Pronosticurile specialiștilor FANATIK despre etapa a doua din play-off. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Etapa a doua din play-off începe vineri cu Sepsi – CFR Cluj și se termină duminică cu Farul – FCSB. Până atunci se va mai juca Universitatea Craiova – Rapid, unul dintre cele mai importante dueluri din această rundă.

Specialiştii Fanatik SuperLiga, pronosticuri pentru etapa a doua din play-off

La FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste alături de invitații săi au discutat despre cele trei meciuri din etapa a doua din play-off. Specialiștii show-ului sunt de părere că runda din weekend o poate face pe FCSB campioană.

ADVERTISEMENT

Există, totuși, o incertitudine la Farul – FCSB. Formația lui Gică Hagi vine în etapa secundă din play-off după o victorie clară în fața Rapidului pe Giulești. Astfel, ambițiile constănțenilor sunt mari și pot oricând să îi încurce pe “roș-albaștrii”.

“După ce Hagi bate în Giulești are o ambiție imensă. Joacă foarte bine, iar FCSB va avea un meci foarte greu. Cu ieșirea lui Budescu a crescut foarte mult viteza de joc a Farului.

ADVERTISEMENT

Asta e impresia pe care am avut-o pe Giulești la Rapid cu Farul”, a spus Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

“Dacă iese aşa, FCSB e campioană!”

Bănel Nicoliță a dat un verdict clar: “1X la Sepsi cu CFR Cluj. X la Craiova cu Rapid și 2 la Farul cu FCSB.”, în timp ce Robert Niță a prezentat o variantă posibilă prin care FCSB ar putea să ia titlul, chiar după etapa a doua din play-off.

ADVERTISEMENT

“Dacă FCSB câștigă acasă la Farul, Craiova cu Rapid fac egal și CFR face egal sau pierde la Sepsi e gata. E gata clar. De aia am zis că e decisivă. E cu ‘dacă’ peste tot. Dar cu scenariul ăsta se termină campionatul acum.

Avantaj CFR Cluj, presiune pe antrenorul Mutu, Sepsi nu mai e echipa care putea să câștige orice meci pe teren propriu. La Craiova lipsesc doi oameni importanți, Screciu și Bancu. Aici Rapidul cred că trebuie să decidă meciul în favoarea ei. 

ADVERTISEMENT

Sper ca Farul să câștige și pentru ceea e va urma în etapele următoare. FCSB este echipa de pe primul loc, au un avans liniștitor, dar Farul dacă va juca cum a jucat în Giulești nu va pierde acest meci”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Analiza specialiștilor de la FANATIK SUPERLIGA înainte de etapa a doua de play-off

ADVERTISEMENT