Sport

Mesaj afișat de fanii ploieșteni la FCSB – Petrolul: “Steaua sunteți voi?”. Continuare ironică. Foto

FCSB va avea o susținere importantă din partea fanilor la meciul cu Petrolul, care se joacă pe Arena Națională.
03.03.2024 | 20:29
Mesaj afisat de fanii ploiesteni la FCSB  Petrolul Steaua sunteti voi Continuare ironica Foto
Fanii FCSB speră ca echipa lor să-și mărească diferența față de Rapid înaintea duelului direct din ultima etapă a sezonului regulat. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
03-03-2024
18:57

Ironiile "lupilor galbeni"

Ultrașii Petrolului au pregătit și un mesaj ironic adresat adversarilor din această seară.

“Steaua sunteți voi? Sigur, poate pe Playstation 2” este mesajul afișat pe un banner al galeriei ploieștene, cu referire la disputa eternă dintre FCSB și CSA Steaua pe tema mărcii și a palmaresului. 

“Peluza Nord? Ce glumă bună / Mai degrabă Gașca Zurli la sfârșit de săptămână” este un alt mesaj afișat de ultrașii Petrolului.

19.374 de spectatori au fost în tribunele Arenei Naționale la meciul FCSB – Petrolul.

banner fani Petrolul
Mesaj ironic al fanilor Petrolului adresat celor de la FCSB. Foto: Fanatik
Mesaj 2 fani Petrolul în meciul cu FCSB
Un nou mesaj ironic afișat de fanii Petrolului la meciul cu FCSB. Foto: Fanatik

03-03-2024
18:47

Aproape 1.000 de ultrași ai Petrolului pe Arena Națională

Petrolul beneficiază de suportul a aproximativ 1.000 de fani aflați în peluză pe Arena Națională. Ploieștenii speră la o victorie contra liderului care să-i țină în cărți pentru un loc în play-off.

Ultrașii Petrolului au început spectacolul imediat după ce jucătorii au ieșit la încălzire. De partea cealaltă, fanii roș-albaștrilor au încălzit atmosfera cu câteva petarde.

Suporteri Petrolul-Arena Națională
Fanii Petrolului au început spectacolul imediat după apariția jucătorilor la încălzire. Foto: Fanatik

FCSB poate mări diferența la 13 puncte față de Rapid dacă va câștiga meciul cu Petrolul. De partea cealaltă, “lupii” își joacă ultimele șanse matematice pentru un loc de play-off.

Se anunță spectacol în tribune la meciul FCSB – Petrolul!

Fanii celor de la FCSB speră să sărbătorească un nou succes înaintea derby-ului cu Rapid, programat în ultima etapă a sezonului regulat. Potrivit iamsport.ro, aproximativ 15.000 de spectatori sunt așteptați la meciul dintre FCSB și Petrolul.

ADVERTISEMENT

Cu rezultate modeste în ultimele meciuri, două eșecuri la rând, Petrolul nu va avea parte de o susținere numeroasă. Totuși, echipa lui Florin Pîrvu va fi încurajată pe Arena Națională de aproape 1.000 de ultrași.

Fanii “lupilor” s-au organizat pentru a face deplasarea cu autocarul la meciul din această seară. Fiecare suporter a trebuit să plătească 36 de lei, plus prețul biletului, în valoare de 30 de lei pentru a fi pe stadion la duelul cu liderul din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Petrolul speră să facă surpriza

Petrolul vine după două eșecuri la rând, iar în duelurile directe cu roș-albaștrii nu are nicio victorie în precedentele 5 partide. În acest moment, ploieștenii sunt pe locul 10, cu 35 de puncte.

“Mai sunt două jocuri și trebuie să facem tot ce depinde de noi să câștigăm puncte. Trebuie să fim atenți, dacă nu intrăm în primele șase, în play-out sunt echipe cu puncte apropiate și lupta va fi crâncenă și se va da până la capăt. Noi trebuie să credem în continuare. Este dificil, dar mai sunt două jocuri.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu vom fi în play-off, trebuie să avem puncte și să avem o diferență mai mare de puncte față de restul echipelor”, a spus antrenorul Florin Pîrvu după meciul pierdut cu Universitatea Craiova, scor 2-3.

Echipele de start:
FCSB: Târnovanu – Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan, Șut, Oct. Popescu – Băluță, Miculescu, Fl. Coman. Rezerve: R. Udrea, A. Vlad – Crețu, Panțîru, Lixandru, Pandele, Phelipe, Chiricheș, M. Toma, Ov. Popescu, Radaslavescu, D. Popa. Antrenor: Elias Charalambous
Petrolul: Zima – Meijers, Garutti, Huja, Țicu – Hanca, Seto, Jair – M. Bratu, Berisha, Grozav. Rezerve: Eșanu – Dumitriu, D. Radu, Diomande, Jyry, Ișfan, I. Răducan, Irobiso. Antrenor: Florin Pîrvu

ADVERTISEMENT