Sport

Spectator de lux la Bayern – Lazio! Fostul internațional român a fost surprins într-un restaurant din Munchen. Foto

Fostul internațional român Ștefan Radu va fi spectator de lux la Bayern Munchen - Lazio, în returul „optimilor” UEFA Champions League.
05.03.2024 | 16:15
Spectator de lux la Bayern  Lazio Fostul international roman a fost surprins intrun restaurant din Munchen Foto
Fostul internațional român va fi spectator de lux la Bayern - Lazio în UEFA Champions League. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Retras din activitate la finalul sezonului trecut, Ștefan Radu a fost surprins într-un restaurant din Munchen, înainte de Bayern – Lazio, marți, 5 martie, ora 22:00, în manșa retur a „dublei” din optimile UEFA Champions League. Fostul fotbalist celor de la Lazio va fi prezent în tribunele de pe Allianz Arena, unde trupa lui Maurizio Sarri forțează calificarea în sferturile de finală.

Spectator de lux la Bayern – Lazio! Fostul internațional român a fost surprins într-un restaurant din Munchen

Ștefan Radu este trup și suflet pentru Lazio. Fostul mare fundaș stânga al romanilor a fost surprins la Munchen, înaintea partidei de foc dintre Bayern și Lazio din Champions League. Italienii pornesc pe Allianz Arena cu un avantaj de un gol după victoria de pe Olimpico, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Ștefan Radu a fost prezent în tribune la duelul de pe Olimpico și a urmărit pe viu victoria fostei sale echipe. Ciro Immobile a marcat singurul gol al meciului din lovitură de la 11 metri.

Ștefan Radu a fost surprins atât pe aeroport, cât și într-un restaurant din Munchen alături de un grup de prieteni. Fostul internațional român a luat cina alături de amici într-o locație cu specific japonez.

ADVERTISEMENT
Ștefan Radu, alături de prieteni într-un restaurant cu specific japonez din Munchen. Foto: Instagram - @Robert Văduva.
Ștefan Radu, alături de prieteni într-un restaurant cu specific japonez din Munchen. Foto: Instagram – @Robert Văduva.
Ștefan Radu, alături de prieteni pe aeroport. Foto: Instagram.
Ștefan Radu, alături de prieteni pe aeroport. Foto: Instagram.

Ștefan Radu a ieșit din atenția publică după ce s-a retras din activitate

Ștefan Radu a petrecut nu mai puțin de 15 ani pe Olimpico. Românul este fotbalistul cu cele mai multe apariții în tricoul lui Lazio (427 de meciuri). Fostul fundaș stânga l-a depășit din acest punct de vedere pe fostul căpitan al lazialilor, Giuseppe Favalli (401).

La momentul retragerii, presa din Italia a scris despre faptul că Ștefan Radu va continua la Lazio în postura de antrenor la o echipă de juniori a Academiei. Fostul internațional român a ieșit din atenția publică, iar prezența la restaurantul din Munchen a fost una dintre rarele sale apariții.

ADVERTISEMENT

Ștefan Radu a rămas în Italia după retragere și continuă să fie aproape de Lazio. „Lazio este casa mea. În acest tricou mi-am trăit viața de fotbalist, în acest stadion am experimentat momente unice, zile dificile, momente speciale. Sunt sigur că atașamentul meu nu se va sfârși niciodată”, a spus Ștefan Radu în momentul în care și-a agățat ghetele în cui.

Ștefan Radu a jucat aproape toată cariera la Lazio

Ștefan Radu s-a format la academia lui Dinamo și a făcut pasul pentru prima oară pe Olimpico în ianuarie 2008, sub formă de împrumut până la finalul sezonului. În vară, Lazio l-a transferat pe Ștefan Radu pentru 4,75 de milioane de euro, iar fotbalistul român a rămas întreaga carieră la clubul biancocelest.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist român deține recordul pentru cele mai multe partide în Serie A pentru Lazio (348), depășindu-l pe Aldo Puccinelli (319) care deținea recordul din 1955. „Il Boss”, fost lider în vestiarul lui Lazio, a jucat doar două meciuri în ultimul sezon, 2022/2023, în tricoul lui Lazio.

ADVERTISEMENT