Spitalul Județean Ilfov, unitate medicală COVID-19! Prima reacție a autorităților

Alexandru Năstase   
în HotNews
23/07/2020, 14:11
Spitalul Județean Ilfov, unitate medicală COVID-19! Prima reacție a autorităților GALERIE FOTO
Spitalul Județean Ilfov devine unitate medicală COVID-19! Sursa foto - facebook

Spitalul Județean Ilfov se transformă în unitate medicală COVID-19 și începe să preia astfel de pacienți. Anunțul a fost confirmat de preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache.

“Ieri seară am avut această discuţie cu ministrul Nelu Tătaru. Din păcate, în ultimii opt ani, relaţiile dintre noi şi minister nu au fost încurajatoare.

Şi nici nu am fost sprijiniţi în proiectele noastre. Dar trăim în această perioadă momente în care e nevoie, pe lângă profesionalism şi suport material, şi de multă solidaritate”, a scris Marian Petrache pe Facebook.

Spitalul Județean Ilfov devine unitate medicală COVID-19!

Mai mult de atât, Petrache merge pe ideea că alegerea Spitalului Judeţean Ilfov ca spital suport COVID este dovada calităţii oamenilor care muncesc aici.

Acesta nu a ezitat și lăudat profesionalismul celor care lucrează în unitatea medicală, dar spune și că investiţiile pe care le-a făcut Consiliul Judeţean au dat rezultate.

“Azi, înainte de toate, e nevoie de foarte multă solidaritate şi eu, împreună cu colegii mei, punem pe primul loc oamenii. Pacienţii.

Oricare dintre noi poate fi internat la Ilfov, oricare dintre noi poate fi pus în situaţia de a lupta cu boala. Nu rămâne decât să ne protejăm cât putem şi să avem încredere în medici.

Le mulţumesc tuturor cadrelor medicale pentru implicarea lor în aceste momente delicate, în care atât ei, cât şi noi toţi, cetăţenii, trebuie să dăm dovadă de o mare responsabilitate.

Le mulţumesc pentru tot efortul pe care l-au făcut şi pentru cel ce va urma. Sper că de data asta ministerul va oferi tot ce e necesar pentru spital. Să avem sănătate!”, a adăugat Marian Petrache

 

 

Închide ×