Sport

Sport Total FM, alături de Metropola TV în „zestrea” media a Primăriei Voluntari, condusă de Florentin Pandele

04.12.2020 | 19:52
Sport Total FM alaturi de Metropola TV in zestrea media a Primariei Voluntari condusa de Florentin Pandele
Sport Total FM, alături de Metropola TV în „zestrea” media a Primăriei Voluntari, condusă de Florentin Pandele. Sursa foto: paginademedia.ro
ADVERTISEMENT

Sport Total FM, singurul post de radio dedicat sportului, este la un pas să se alăture postului TV Metropola în „zestrea” media a primăriei din Voluntari, condusă de Florentin Pandele.

Consiliul Local Voluntari și Consiliul de Administrație al Centrului pentru Servicii de Radiocomunicații (CSR), companie care deține Sport Total FM, controlată de Radu Călin, sunt foarte aproape de finalizarea negocierilor.

ADVERTISEMENT

Publivol Creativ, compania de publicitate a Primăriei din Voluntari, urmează să preia în totalitate firma Global Media Expert, care deține licența de emisie a postului de radio Sport Total FM.

Sport Total FM, alături de Metropola TV în „zestrea” media a Primăriei Voluntari, condusă de Florentin Pandele

Sport Total FM poate fi ascultat pe frecvența 105,8 FM la București, iar în țară este „prezent” la Predeal, Brașov, Zărnești, Făgăraș, Victoria, Rupea, Slatina, Turnu Severin, Galați, Focșani, Drăgășani, Botoșani.

ADVERTISEMENT

Vânzarea singurului post de radio dedicat sportului găsește Sport Total FM într-un moment dificil din punct de vedere financiar, conform paginademedia.ro.

Salariile nu au mai fost achitate de mai mult de 4 luni la Sport Total FM și echipa tehnico-redacțională „funcționează” la nivel de „avarie”, într-o formulă restrânsă.

ADVERTISEMENT

Realizatorii rămași la Sport Total FM sunt nume cunoscute în mass-media de specialitate: Horațiu Sima, Narcis Drejan, Daniel Nazare, Ionel Luțan (care „prestează” și la Metropola TV), Gabriel Maricescu, Dragoș Borchină.

„Monsters of Rock” Mihai Pahonțu, responsabilul cu muzica veche și adevărată, dar și cu rugby-ul, a părăsit Sport Total FM în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT

Postul își va păstra profilul sportiv

În „curtea” Primăriei Voluntari, condusă de 20 de ani ani de Florentin Pandele, finul lui Gigi Becali, Sport Total FM își va păstra specificul sportiv, nu va deveni un post generalist.

„Vom continua să fim un post de radio de sport. Exclusiv de sport. Chiar mai mult sport vom avea, muzica prezentată până acum un timp de Mihai Pahonțu și pauzele lungi cu muzică își vor reduce mult ponderea în favoarea emisiunilor cu subiect sportiv”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, Horațiu Sima, producător și realizator la Sport Total FM.

Primăria lui Florentin Pandele nu a fost singura variantă de supraviețuire pentru Sport Total FM. Au mai venit oferte de cumpărare de la DC News, ca și de la Realitatea TV (patronată de Maricel Păcuraru), care dorea să-și completeze portofoliul sportiv din care face parte viitorul post TV Realitatea Sportivă, despre lansarea căruia v-a informat în exclusivitate FANATIK.

Sport Total FM a fost lansat în 2007 de omul de afaceri Nicolae Bara, în 2011 a preluat controlul Robert Turcescu, care n-a reușit relansarea dorită și după numai câteva luni a renunțat, postul ajungând astfel în proprietatea Centrului pentru Servicii de Radiocomunicații.

  • „Sunt negocieri de mult știute… Așteptăm finalizarea discuțiilor dintre cei doi patroni. Postul funcționează și va funcționa, ascultătorii noștri pot asculta în continuare emisiunile cu care i-am obișnuit” – Horațiu Sima, producător-realizator Sport Total FM
  • 13 ani are Sport Total FM, inaugurat în 2007
ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stănija, așezarea faimoasă din Munții Metaliferi și căutătorii de aur
Stănija, așezarea faimoasă din Munții Metaliferi și căutătorii de aur
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română