Sport

Sport Total FM, alături de Metropola TV în „zestrea” media a Primăriei Voluntari, condusă de Florentin Pandele

04.12.2020 | 19:52
Sport Total FM alaturi de Metropola TV in zestrea media a Primariei Voluntari condusa de Florentin Pandele
Sport Total FM, alături de Metropola TV în „zestrea” media a Primăriei Voluntari, condusă de Florentin Pandele. Sursa foto: paginademedia.ro
ADVERTISEMENT

Sport Total FM, singurul post de radio dedicat sportului, este la un pas să se alăture postului TV Metropola în „zestrea” media a primăriei din Voluntari, condusă de Florentin Pandele.

Consiliul Local Voluntari și Consiliul de Administrație al Centrului pentru Servicii de Radiocomunicații (CSR), companie care deține Sport Total FM, controlată de Radu Călin, sunt foarte aproape de finalizarea negocierilor.

ADVERTISEMENT

Publivol Creativ, compania de publicitate a Primăriei din Voluntari, urmează să preia în totalitate firma Global Media Expert, care deține licența de emisie a postului de radio Sport Total FM.

Sport Total FM, alături de Metropola TV în „zestrea” media a Primăriei Voluntari, condusă de Florentin Pandele

Sport Total FM poate fi ascultat pe frecvența 105,8 FM la București, iar în țară este „prezent” la Predeal, Brașov, Zărnești, Făgăraș, Victoria, Rupea, Slatina, Turnu Severin, Galați, Focșani, Drăgășani, Botoșani.

ADVERTISEMENT

Vânzarea singurului post de radio dedicat sportului găsește Sport Total FM într-un moment dificil din punct de vedere financiar, conform paginademedia.ro.

Salariile nu au mai fost achitate de mai mult de 4 luni la Sport Total FM și echipa tehnico-redacțională „funcționează” la nivel de „avarie”, într-o formulă restrânsă.

ADVERTISEMENT

Realizatorii rămași la Sport Total FM sunt nume cunoscute în mass-media de specialitate: Horațiu Sima, Narcis Drejan, Daniel Nazare, Ionel Luțan (care „prestează” și la Metropola TV), Gabriel Maricescu, Dragoș Borchină.

„Monsters of Rock” Mihai Pahonțu, responsabilul cu muzica veche și adevărată, dar și cu rugby-ul, a părăsit Sport Total FM în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT

Postul își va păstra profilul sportiv

În „curtea” Primăriei Voluntari, condusă de 20 de ani ani de Florentin Pandele, finul lui Gigi Becali, Sport Total FM își va păstra specificul sportiv, nu va deveni un post generalist.

„Vom continua să fim un post de radio de sport. Exclusiv de sport. Chiar mai mult sport vom avea, muzica prezentată până acum un timp de Mihai Pahonțu și pauzele lungi cu muzică își vor reduce mult ponderea în favoarea emisiunilor cu subiect sportiv”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, Horațiu Sima, producător și realizator la Sport Total FM.

Primăria lui Florentin Pandele nu a fost singura variantă de supraviețuire pentru Sport Total FM. Au mai venit oferte de cumpărare de la DC News, ca și de la Realitatea TV (patronată de Maricel Păcuraru), care dorea să-și completeze portofoliul sportiv din care face parte viitorul post TV Realitatea Sportivă, despre lansarea căruia v-a informat în exclusivitate FANATIK.

Sport Total FM a fost lansat în 2007 de omul de afaceri Nicolae Bara, în 2011 a preluat controlul Robert Turcescu, care n-a reușit relansarea dorită și după numai câteva luni a renunțat, postul ajungând astfel în proprietatea Centrului pentru Servicii de Radiocomunicații.

  • „Sunt negocieri de mult știute… Așteptăm finalizarea discuțiilor dintre cei doi patroni. Postul funcționează și va funcționa, ascultătorii noștri pot asculta în continuare emisiunile cu care i-am obișnuit” – Horațiu Sima, producător-realizator Sport Total FM
  • 13 ani are Sport Total FM, inaugurat în 2007
ADVERTISEMENT