Sport

Optimile Europa League. Tragedie la Lisabona! Un suporter în vârstă de doar 25 de ani a murit după meci

Tragedie după Benfica - Rangers, scor 2-2, în optimile UEFA Europa League. Un suporter a murit la vârsta de doar 25 de ani.
08.03.2024 | 17:51
Optimile Europa League Tragedie la Lisabona Un suporter in varsta de doar 25 de ani a murit dupa meci
Un suporter al lui Rangers a murit după meciul de la Lisabona cu Benfica. Foto: X.
ADVERTISEMENT
08-03-2024
15:57

Un suporter al lui Rangers a murit după meciul cu Benfica de la Lisabona

Tragedie la Lisabona după Benfica – Rangers, scor 2-2, în turul optimilor din UEFA Europa League. Un suporter în vârstă de doar 25 de ani al scoțienilor s-a stins din viață după un „incident tragic”, notează Daily Mail

Decesul suporterului, Thomas McAllister, a fost confirmat de Rangers, însă cauzele morții sunt, deocamdată, necunoscute. „Cu profundă tristețe, Rangers FC a fost informat că suporterul Thomas McAllister a murit la Lisabona în urma meciului de aseară din UEFA Europa League cu Benfica.

Gândurile imediate ale tuturor celor de la club sunt la familia și prietenii lui Thomas și vom rămâne în contact permanent atât cu autoritățile portugheze, cât și cu cele britanice în legătură cu acest incident tragic”, a fost anunțul făcut de Rangers. 

Thomas McAllister ar fi postat o fotografie pe rețelele de socializare cu doar câteva ore înainte de tragedie. 

07-03-2024
17:48

Optimile Europa League, manșa tur: rezultatele de joi, 7 martie

  • AS Roma – Brighton 4-0 (Dybala 13, Lukaku 43, Mancini 64, Cristante 68)
  • Qarabag – Leverkusen 2-2 (Benzia 26, Juninho 45+2 / Wirtz 70, Schick 90+2)
  • Sparta Praga – Liverpool 1-5 (Bradley 46 aut. / Mac Allister 7 pen., Nunez 25, 45+3, L. Diaz 53, Szoboszlai 90+4)
  • AC Milan – Slavia Praga 4-2 (Giroud 34, Reijnders 44, Loftus-Cheek 45+1, R. Leao 85 / Doudera 36, Schranz 65)
  • Benfica – Rangers 2-2 (Di Maria 45+2 pen., Goldson 67 aut. / Lawrence 7, D. Sterling 45+5)
  • Freiburg – West Ham 1-0 (Gregoritsch 81)
  • Marseille – Villarreal 4-0 (Veretout 23, Mosquera 28 aut., Aubameyang 42, 59)
07-03-2024
12:40

Doi suporteri ai lui Brighton, răniți și jefuiți la Roma!

Doi suporteri englezi veniți special de la Brighton pentru meciul din Italia, cu AS Roma, au fost jefuiți și răniți în capitala Italiei. Este vorba despre doi bărbați în vârstă de 28 și 20 de ani, care au ajuns ulterior la spital cu răni minore, după ce au fost atacați cu un cuțit.

 

06-03-2024
17:28

Sporting Lisabona - Atalanta 1-1

Final de partidă!

Min. 39: GOOOL Atalanta!!! Scamacca aduce egalarea pentru italieni. 

Min. 18: GOOOL Sporting!!!! Paulinho deschide scorul pentru gazde. 

A început partida! 

Sporting Lisabona: Israel – Quaresma, Coates, Diomande – Catamo, Koindredi, Morita, Matheus – Edwards, Paulinho, Trincao. Antrenor: Ruben Amorim

Atalanta: Musso – Djimsiti, Hien, Kolasinac – Holm, de Roon, Ederson, Ruggeri – Miranchuk, Scamacca, Lookman. Antrenor: Gian Piero Gasperini

Optimile Europa League propun o serie de meciuri foarte atractive pentru fanii fotbalului, iar primul dintre ele poate fi chiar cap de afiș. Sporting Lisabona dă piept cu Atalanta, într-o înfruntare a unora dintre surprizele plăcute ale fotbalului continental, în ultimii ani.

Optimile Europa League. Sporting Lisabona – Atalanta, live video online

Aflată pe prima poziție a clasamentului din Portugalia, Sporting Lisabona vrea să își asigure și calificarea în sferturile europene încă din manșa tur din optimile Europa League. Echipa lui Ruben Amorim a ajuns în această fază a competișiei după ce i-a eliminat pe elvețienii de la Young Boys cu 4-1 la general, în faza play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Misiunea portughezilor nu va fi deloc una simplă, însă, nici pe teren propriu. Asta deoarece la Lisabona vine Atalanta, formația lui Gian Piero Gasperini. Italienii nu traversează deloc o formă bună, deși au în continuare șanse să ocupe un loc în top 4, la finalul actualei ediții din Serie A.

Cine transmite la TV Sporting Lisabona – Atalanta, din optimile Europa League

Duelul dintre Sporting Lisabona și Atalanta, din optimile Europa League, nu va putea fi urmărită pe micile ecrane, în România. Televiziunea care deține drepturile pentru această competiței, Pro Arena, a decis să nu îl transmită. Puteți viziona meciul pe site-ul FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Meciul se dispută de la ora 19:45, astfel că nu se va suprapune cu partidele din optimile UEFA Champions League, care încep de la ora 22:00. Este singurul meci din Europa League care se joacă miercuri, 6 martie, însă ziua de joi va fi una mult mai ofertantă pentru fanii fotbalului din această competiție.

Programul meciurilor din optimile Europa League

Echipe care au reușit performanțe interesante în ultimii ani, în UEFA Champions League, Sporting și Atalanta se înfruntă într-o zi atipică, pentru optimile Europa League. Celelalte șapte meciuri se vor disputa, însă, în mult mai obișnuita zi de joi. Acesta este programul complet al duelurilor:

ADVERTISEMENT

Miercuri, 6 martie

  • ora 19:45 Sporting Lisabona – Atalanta 1-1

Joi, 7 martie

  • ora 19:45 AS Roma – Brighton
  • ora 19:45 Qarabag – Leverkusen
  • ora 19:45 Sparta Praga – Liverpool (Pro Arena)
  • ora 22:00 AC Milan – Slavia Praga (Pro Arena)
  • ora 22:00 Benfica – Rangers
  • ora 22:00 Freiburg – West Ham
  • ora 22:00 Marseille – Villarreal

Cote pariuri pentru meciurile din optimile Europa League

Partidele din optimile Europa League se anunță a fi foarte ofertante și pentru pariori. Iată cum arată cotele meciurilor care se dispută miercuri și joi:

ADVERTISEMENT
  • Sporting – Atalanta este un meci în care gazdele au cota 2,20 la victorie, remiza este cotată cu 3,55, iar cota pentru 2 solist este 3,20.
  • AS Roma – Brighton vine cu niște cote sugestive pentru echilibrul dintre cele două echipe. Victoria gazdelor are cota 2,20, pronosticul X este cotat cu 3,60, iar 2 solist are cota 3,15.
  • Qarabag – Leverkusen reprezintă cea mai dezechilibrată partidă, în viziunea bookmakerilor. Oaspeții au o cotă de doar 1,37 la victorie, egalul este cotat cu 5,00, iar gazdele au o cotă foarte mare: 8,00.
  • Sparta Praga – Liverpool îi propune le oaspeți, adică liderul din Premier League și după etapa 27, ca favoriți. Cota lui Liverpool este, însă, destul de mare, 1,93. Succesul gazdelor este cotat cu 3,60, iar egalul cu 3,95.
  • AC Milan – Slavia Praga este un alt duel în care formația din Cehia este outsider. 1 solist are cota 1,47, X are cota 4,50, în timp ce o victorie a oaspeților are cota 6,60.
  • Benfica – Rangers le propune ca favorite pe gazde, cu cota 1,57. 2 solist are cota 5,80, în timp ce un rezultat de egalitate oferă cota 4,10.
  • Freiburg – West Ham este un alt meci în care echilibrul domnește la nivel de cote. Victoria gazdelor are cota 2,55, remiza 3,40, iar un succes englezesc este cotat cu 2,75.
  • Marseille – Villarreal, în fine, vine cu cota 1,93 pentru 1 solist, cota 3,70 pentru remiză și 3,80 pentru 2 solist.

Meciurile din returul optimilor UCL, live stream, 22:00, Pro Arena

Fanii fotbalului continental au, așadar, motive să aștepte cu nerăbdare partidele din optimile Europa League. La TV, vor putea fi urmărite joi meciurile Slavia Praga – Liverpool și AC Milan – Sparta Praga, însă FANATIK.ro te ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă fiecare duel din această fază a competiției.

Cu trei echipe din Premier League, trei din Serie A, dar și reprezentante Bundesliga sau La Liga, optimile se anunță a fi o fază foarte spectaculoasă și echilibrată a actualei ediții din Europa League.

ADVERTISEMENT