Sport

Spotlight Superliga revine marți, 16 aprilie, de la ora 15:00. Alin Grigore și Vivi Răchită analizează controversele ultimei etape și pregătesc noi exclusivități

Spotlight Superliga revine pe micile ecrane marți, 16 aprilie, de la ora 15:00, EXCLUSIV pe FANATIK.ro. Moderatorul Alin Grigore îl are invitat permanent pe Vivi Răchită, fostul mare fundaș al Stelei.
15.04.2024 | 18:15
Spotlight Superliga revine marti 16 aprilie de la ora 1500 Alin Grigore si Vivi Rachita analizeaza controversele ultimei etape si pregatesc noi exclusivitati
SPOTLIGHT SUPERLIGA, o emisiune marca FANATIK. Moderator: Alin Grigore. Invitat permanent: Vivi Răchită
ADVERTISEMENT

Spotlight Superliga revine cu o nouă ediție incendiară marți, 16 aprilie, de la ora 15:00, în exclusivitate pe site-ul FANATIK.ro și a doua zi pe canalul de YouTube FANATIK.

Spotlight Superliga revine marți, 16 aprilie, de la ora 15:00. Alin Grigore și Vivi Răchită analizează controversele ultimei etape și pregătesc noi exclusivități

Alin Grigore și Vivi Răchită vor analiza ultima etapă din play-off-ul și play-out-ul Superligii. O etapă în care, din nou, n-au lipsit controversele, atât din teren, cât și din afara acestuia.

ADVERTISEMENT

Lupta la titlu pare să se fi încheiat odată cu victoria celor de la FCSB pe terenul lui CFR Cluj, 1-0. Pe lângă Peluza Nord a roș-albaștrilor, echipa lui Charalambous a fost susținută și de o bună bucată a tribunelor.

Și în etapa a 4-a din play-off și play-out arbitrii și-au făcut de cap! O mulțime de faze controversate au avut loc, unele fiind totuși rezolvate după intervenția arbitrajului video (VAR).

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, în această etapă am avut și un moment extrem de delicat. Ovidiu Hațegan i-a dat doar cartonașul galben lui Homawoo, deși dinamovistul l-a băgat în spital pe Luca Matei de la Poli Iași.

Ca de fiecare dată, vor exista o mulțime de exclusivități marca FANATIK pe parcursul emisiunii Spotlight Superliga. Ce se întâmplă cu FCSB după plecarea lui Florinel Coman și ce va face Dinamo anul viitor, vom încerca să aflăm răspunsul marți, de la ora 15:00.

ADVERTISEMENT

Avem pe lista de subiecte și demisia lui Dani Coman de la Hermannstadt, dar și revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Omul-titlu s-a întors la Cluj, informație anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Spotlight Superliga, LIVE pe FANATIK.ro, marți, de la 15:00

Ne puteți urmări LIVE pe site-ul FANATIK.ro marți, de la ora 15:00, urmând ca emisiunea să poată fi urmărită și pe YouTube miercuri, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Emisiunea anterioară Spotlight Superliga, emisiune marca FANATIK, poate fi urmărită AICI! În fiecare marți, de la ora 15:00, are loc emisiunea Spotlight Superliga, EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT