Fotbal intern

Stadionul de 30.000.000 de euro din Târgu Jiu, spațiu de carantină: „Ne-am trezit cu autocare pline de oameni”

16.03.2020 | 14:47
Stadionul de 30000000 de euro din Targu Jiu spatiu de carantina Neam trezit cu autocare pline de oameni
ADVERTISEMENT

Hotelul noului stadion din Târgu Jiu a devenit spațiu de carantină pentru românii întorși acasă din cauza pandemiei de coronavirus. Directorul sportiv al clubului Pandurii, Camilian Floroiu, dezvăluie că nimeni nu a fost înștiințat despre venirea autocarelor cu românii veniți din Italia.

Carantină la stadionul din Târgu Jiu

Noul stadion din Târgu Jiu a fost inaugurat în luna octombrie a anului trecut, primul meci oficial fiind Pandurii – Universitatea Cluj, dar nu a găzduit multe evenimente sportive, fotbalul românesc fiind suspendat din cauza pandemiei de coronavirus la mai puțin de o lună de la reluarea după pauza de iarnă.

ADVERTISEMENT

Acum, arena a cărei costuri totale s-au ridicat la aproximativ 30.000.000 de euro a ajuns spațiu de carantină pentru mai mulți români întorși din Italia.

Camilian Floroiu, directorul sportiv al clubului Pandurii, declară că a fost surprins de autocarele ajunse la Târgu Jiu, iar cetățenii reveniți din Italia din cauza pandemiei de coronavirus au fost plasați în carantină la hotelurile de lângă stadion.

ADVERTISEMENT

Ne-am trezit cu autocare pline cu oameni care trebuiau să stea în carantină. Sunt veniți din Italia. Inițial credeam că sunt doar din Gorj, dar sunt și din Arad sau Curtea Argeș. Totul a fost pe repede înainte, fără să fim anunțați.

Noi nu știam nimic. Ne-am trezit cu ei la stadion. Au fost cazați în hotelul cel nou și în hotelul deținut de Ministerul Tineretului și Sportului.

ADVERTISEMENT

Când am aflat, am anulat jocul școală care se disputa la stadion. Și am trimis juniorii acasă. Când am aflat joi că Liga 1 se va întrerupe, am trimis toți jucătorii la casele lor”, a declarat Camilian Floroiu la Gsp.

Pandurii Târgu Jiu, aproape de faliment

Reprezentantă a României în grupele Europa League în urmă cu șapte ani, Pandurii Târgu Jiu a ajuns într-o situație critică.

ADVERTISEMENT

Echipa ocupă locul 18 în Liga 2, ultimul după retragerile celor de la Dacogetica și Sportul Snagov, iar în decembrie a fost aproape de faliment.

ADVERTISEMENT
Tags: