Sport

Stamford Bridge trece la următorul nivel de lux. Un dormitor a fost montat chiar pe arena din Londra

Chelsea a vrut să își surprindă suporterii printr-o construcție inedită. Un dormitor a fost instalat pe stadion, însă fanii nu au "gustat" acțiunea de marketing.
25.01.2024 | 11:18
Stamford Bridge trece la urmatorul nivel de lux Un dormitor a fost montat chiar pe arena din Londra
Chelsea a instalat un dormitor pe Stamford Bridge
ADVERTISEMENT

Chelsea a instalat o cameră de hotel improvizată pe un balcon din tribuna Matthew Harding în cadrul unei campanii publicitare pentru hotelurile Hilton. Anunțul privind parteneriatul global dintre clubul din Premier League și renumitul lanț hotelier a fost făcut vara trecută.

Chelsea a amenajat un dormitor pe Stamford Bridge

Echipa feminină a clubului londonez a postat un videoclip pe contul său de X (fostul Twitter) înaintea meciului din Women’s Super League împotriva lui Manchester United de luni, prezentând camera de hotel improvizată.

ADVERTISEMENT

Aceasta includea un pat, un televizor montat pe perete și mai multe halate de baie cu marca ‘Hilton’ atârnate pe un suport pentru haine. Campania publicitară vine la o săptămână după ce fanii lui Chelsea au fost uimiți de apariția unui grup de bărbați, îmbrăcați în sacouri verzi de catifea.

Aceștia au fost văzuți în spatele băncii tehnice în timpul meciului contra lui Fulham de la Stamford Bridge. Ulterior s-a aflat că acest spectacol a făcut parte dintr-o promoție pentru noul film Argylle. Cu toate acestea, suporterii lui Chelsea nu au fost impresionați de acțiune.

ADVERTISEMENT

Suporterii londonezi s-au arătat nemulțumiți de acțiunea de publicitate

Totodată, unii fani s-au arătat nemulțumiți de adăugarea camerei de hotel improvizate în tribuna Matthew Harding. Aceștia consideră că fotbalul nu ar trebui să sufere pentru campanii publicitare. Unul dintre ei a scris:

Matthew Harding a finanțat acea tribună și este un loc special pentru fani adevărați, vechi ai lui Chelsea. Să înlocuiești locurile pentru publicitate este absolut jenant. Adaugă asta la lista ‘Boehly pur și simplu nu înțelege'”.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a fost singurul mesaj de dezaprobare. Alți suporteri au protestat pe internet pentru a sublinia faptul că acea zonă a stadionului putea fi folosită în alt scop. Un alt susținător al clubului londonez a adăugat: “Dacă spui ‘nu existau locuri acolo’, bine, dar ratezi complet ideea”.

“Un pat – în zona principală a stadionului unde suporterii fideli cu abonamente se află de ani de zile. Este jenant și, dacă nu găsești asta jenant, atunci renunț”, a fost reacția unui suporter al echipei finanțate de Todd Boehly.

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor vin și pe fondul unui sezon sub așteptări. Cu 21 de meciuri jucate până în prezent, Chelsea ocupă locul 9 în clasament, având un bilanț de 9 victorii, 4 remize și 8 înfrângeri. Echipa a reușit să marcheze 35 de goluri, însă a primit 31 și a adunat doar 31 de puncte în clasament, cu 17 mai puține față de liderul Liverpool.

 

ADVERTISEMENT
Tags: