Sport

Star din Premier League, furios că Leo Messi ia “Balonul de Aur”: “Va fi scandal”

Leo Messi ar fi fost deja anunțat că, pe 30 octombrie, la Paris, va primi Balonul de Aur 2023. Trofeul cu numărul opt pentru starul argentinian.
25.10.2023 | 11:32
Star din Premier League furios ca Leo Messi ia Balonul de Aur Va fi scandal
Lionel Messi ar urma să câștige Balonul de Aur 2023, numărul 8 pentru el, pe 30 octombrie. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Leo Messi i-a luat fața lui Erling Haaland în lupta pentru Balonul de Aur 2023, așa cum a fost deja anunțat de mai multe publicații din Europa. Informația nu este încă oficială, dar argentinianul ar fi fost deja anunțat că va primi trofeul la Paris.

Leo Messi ar urma să câștige Balonul de Aur 2023 datorită prestațiilor pentru Argentina la Cupa Mondială

Prestațiile fabuloase de la Cupa Mondială din Qatar, din finalul anului trecut, au cântărit decisiv pentru cei care au votat. Argentina a câștigat competiția după finala contra Franței, iar Leo Messi și-a încununat cariera cu trofeul cel mai de preț.

ADVERTISEMENT

Ulterior, prestațiile la echipa de club nu au fost neapărat impresionante. Sub așteptări la PSG, în finalul sezonului trecut și doar un start bun la Inter Miami, încununat cu trofeul Leagus Cup. Apoi, mari probleme cu accidentările în MLS.

La Haaland, situația este exact invers. Nici nu s-a calificat cu Norvegia pentru Cupa Mondială, dar în schimb a avut prestații fabuloase pentru Manchester City. A câștigat Cupa Campionilor, Premier League și FA Cup. Cei care au votat pentru “Balonul de Aur” l-au preferat pe Messi, se pare, dar Michail Antonio, fotbalistul lui West Ham, ar fi mers pe mâna lui Haaland.

ADVERTISEMENT

Michail Antonio nu crede că Leo Messi ar merita al optulea Balon de Aur: “Ar fi scandalos! Haaland a adus atât de mult”

“Dacă dăm la o parte fotbalul internațional și comparăm statisticile… Haaland ar trebui să câștige trofeul. Sigur, e greu de trecut cu vederea faptul că Messi a câștigat prima Cupă Mondială și a fost un factor decisiv.

Dar la nivel de club a jucat în SUA, în timp ce Haaland a fost în Premier League. Nu poți să ignori o echipă care a câștigat trei trofee sezonul trecut, iar Haaland a adus atât de mult.

ADVERTISEMENT

A bătut toate recordurile. Merită Balonul de Aur. Dacă nu îl obține, va fi scandalos”, a fost reacția lui Michail Antonio, jucător la West Ham, conform Mirror.

Leo Messi a fost cel mai bun jucător de la Cupa Mondială, cu 7 goluri marcate. Haaland, 52 de reușite pentru City sezonul trecut

52 de goluri a marcat Erling Haaland pentru Manchester City în precedentul sezon, în toate competițiile. Dintre care 36 le-a reușit în Premier League. De asemenea, are 6 goluri pentru naționala Norvegiei în 2023.

ADVERTISEMENT

Messi ar urma să câștige Balonul de Aur 2023 datorită prestațiilor fabuloase de la Cupa Mondială din Qatar. A câștigat trofeul cu Argentina și a fost declarat cel mai bun jucător al competiției. A marcat 7 goluri și a dat 3 pase decisive.

ADVERTISEMENT