Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Starul El Kaddouri, amendat de CFR Cluj! Anunţul lui Mutu: „Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă”

Omar El Kaddouri va fi amendat! Adrian Mutu a dezvăluit de ce a luat conducerea lui CFR Cluj această decizie.
20.02.2024 | 13:35
Starul El Kaddouri amendat de CFR Cluj Anuntul lui Mutu Sunt lucruri pe care clubul nu le accepta
Starul El Kaddouri, amendat de CFR Cluj! Anunţul lui Mutu: „Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Omar El Kaddouri a marcat primul său gol la CFR Cluj în victoria cu FC U Craiova 1948, scor 3-1, dar a intrat în gura conducerii. De ce va fi amendat internaționalul marocan.

Omar El Kaddouri, amendat! De ce a luat CFR Cluj această decizie în privința starului marocan

După Panagiotis Tachtsidis, amendat pentru că a fost suspendat din cauza că a luat un cartonaș galben în CFR Cluj – Rapid 0-1, a venit rândul lui Omar El Kaddouri să plătească. Adrian Mutu a dezvăluit că marocanul a fost taxat pentru avertismentul încasat pentru proteste la partida de la Craiova.

ADVERTISEMENT

„A și plătit amenda (n.r. – Tachtsidis). A fost o amendă din partea clubului. Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă. Faptul că iei cartonașe pe proteste.

Lucru care dăuneazcă clubului, nu doar prin imagine, dar și pentru că nu avem jucători al dispoziție, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Tachtsidis.

ADVERTISEMENT

Probabil același lucru se va întâmpla și cu El Kaddouri care a luat galben aiurea pe proteste. Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă și sancțiuni normale. Lucruri pe care le-am trăit și eu în Italia”, a declarat Adrian Mutu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.ro, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„Jucătorii trebuie să aibă o conduită atât pe teren cât și în afara lui”

Amenzile pe care le dă Mutu la CFR Cluj sunt tot în beneficiul echipei. „E bine că banii rămân toți la băieți. O să aibă bani atunci când trebuie”, a adăugat antrenorul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Pune-le amenzi să ieșiți la fiecare săptămână, că așa era și în Spania, la Valencia. Aveam amenzi mari și ieșeam în fiecare săptămână. Să ții grupul strâns”, i-a transmis Adrian Ilie lui Mutu.

„Important e ca jucătorii să înțeleagă că trebuie să aibă o conduită și în teren și în afara lui. E un club mare. Ne respectăm tradiția, ne respectăm suporterii. Orice până la anumite lucruri. Jucătorii trebuie să aibă o anumită conduită atât în teren cât și în afara lui”, a mai spus „Briliantul”.

ADVERTISEMENT

De când a sosit la CFR Cluj, liber de contract după despărțirea de PAOK Salonic, Omar El Kaddouri a jucat 5 meciuri, a marcat un gol și a primit 3 cartonașe galbene. În cazul în care va mai încasa un avertisment, mijlocașul marocan va fi suspendat.

Inca un fotbalist de la CFR Cluj A FOST AMENDAT: “CLUBUL NU ACCEPTA”

ADVERTISEMENT
Tags: