Sport

Starul lui PSG acuzat de viol este pus la zid și de soția sa. „Voi fi mereu de partea victimelor”

La o lună după ce soțul său, Achraf Hakimi, a fost acuzat de viol, actrița Hiba Abouk a decis să-și mărturisească, public, sentimentele față de această poveste.
27.03.2023 | 18:35
Starul lui PSG acuzat de viol este pus la zid si de sotia sa Voi fi mereu de partea victimelor
La o lună după ce soțul său, Achraf Hakimi, a fost acuzat de viol, actrița Hiba Abouk a decis să-și mărturisească, public, sentimentele față de această poveste. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Pe 27 februarie, parchetul din orașul francez Nanterre a deschis o anchetă împotriva starului lui PSG, Achraf Hakimi. Internaționalul marocan este cercetat pentru că ar fi fost autorul unui viol cu două zile înainte.

Hiba Abouk a decis să vorbească public despre acuzația de viol formulată împotriva soțului său, Achraf Hakimi

Duminică, 26 februarie, la Comisariatul din Nogent-sur-Marne (Val-de-Marne) s-a prezentat o tânără care a dorit să facă o declarație referitoare la un act de viol.

ADVERTISEMENT

Vinovatul era internaționalul marocan Achraf Hakimi. Ofițerii au înregistrat cazul, iar procurorii au hotărât să deschidă o anchetă preliminară chiar dacă tânăra nu a dorit să depună și plângere.

Hakimi a negat totul. Și, de-atunci, în afara unor declarații oficiale ale avocatei sale și a clubului, nu au mai existat comentarii pe această temă. Și, până acum, nici soția lui Achraf, actrița Hiba Abouk, nu își exprimase vreun punct de vedere asupra incidentului.

ADVERTISEMENT

A făcut-o însă acum, pentru El Pais. Și a mărturisit că a avut nevoie de timp pentru a digera acest șoc. Mai cu seamă că, avea să dezvăluie, incidentul s-a produs după ce ei luaseră deja decizia de a divorța. Și aceasta la mai puțin de un an de la venirea pe lume a celui de-al doilea copil, Naim.

”În anumite chestiuni sau subiecte sensibile, tăcerea poate fi cea mai bună soluție. Mereu voi fi e partea victimelor abuzurilor. Trebuie să lăsăm justiția să își facă treaba.

ADVERTISEMENT

Am simțit însă nevoia să explic anumite lucruri. Căci îmi doresc să-mi reiau viața personală, publică și profesională. Și să o fac într-un mod cât mai puțin dăunător și traumatizant.

Relația noastră s-a rupt mult înainte de aceste momente în care sunt implicată în media și vreau să le uit. Dar, după ce am luat decizia de a ne despărți legal și de a înceta să mai trăim împreună, în așteptarea procedurii de divorț, cine și-ar fi imaginat că, pe lângă durerea binecunoscută pe care o presupune o separare și acceptarea rupturii unei căsnicii, va trebui să mă confrunt cu această ignominie?”, a spus Hiba.

ADVERTISEMENT

Starul lui PSG riscă să-i piardă și pe cei doi băieți

În plus, precizează presa internațională, Hiba Abouk, cea care a fost declarată cea mai frumoasă actriță din lume, este decisă să lase în urmă Parisul. Și să se îndrepte spre Spania alături de cei doi copii ai săi.

”Mă dedic foarte tare creșterii copiilor mei. Nu plec nicăieri fără ei, am nevoie să dormim cu toții sub același acoperiș.

Nu știi niciodată ce aduce viitorul, dar mi-e dor de Madrid și cred că mă voi întoarce curând. Parizienii sunt un pic gri, cum e și vremea de acolo”, a precizat Abouk.

ADVERTISEMENT