Life

Stațiunea din România de care s-a îndrăgostit Maia Morgenstern. Era preferata vedetelor acum 20 de ani, iar cu greu găseai un loc de cazare

Stațiunea de pe litoralul românesc care a cucerit-o pe Maia Morgenstern. Cu 20 de ani în urmă vedetele se îngrămădeau aici.
20.07.2023 | 17:06
Statiunea din Romania de care sa indragostit Maia Morgenstern Era preferata vedetelor acum 20 de ani iar cu greu gaseai un loc de cazare
Stațiunea pe litoralul românesc unde Maia Morgenstern se întoarce de fiecare dată. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De câțiva ani, Maia Morgenstern și soțul ei își petrec vacanțele în Mangalia. Cu ani în urmă, stațiunea era plină de vedete datorită festivalului Callatis, însă acum, în lipsa evenimentelor, și-a pierdut popularitatea. Totuși, actrița alege să se întoarcă de fiecare dată.

Stațiunea de pe litoralul românesc unde Maia Morgenstern se întoarce de fiecare dată

În urmă cu 20 de ani, Mangalia aduna o mulțime de turiști și vedete din România datorită Festivalului Callatis. Între timp, atenția s-a mutat către alte zone, iar românii au uitat de frumoasa stațiune de pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Nu și Maia Morgenstern, însă. De ani buni, actrița revine aici împreună cu soțul său și se bucură de liniște. Chiar în această perioadă, conform postărilor sale din social media, ea se află în vacanță și are parte de clipe frumoase.

Pe lângă talentul său actoricesc, recent făcând furori în filmul cu Capra cu trei iezi care a rupt topurile pe Netflix, oamenii o iubesc și pentru simplitatea sa, de care a dat dovadă și la mare. Maia Morgenstern a povestit în urmă cu câteva zile că în timp ce mergea să mănânce la o terasă de tip autoservire, s-a întâlnit cu un grup de elevi.

ADVERTISEMENT

Aceștia lucrau în localul cu pricina și au fost încântați să o cunoască pe marea actriță. A acceptat cu plăcere să facă poze cu fiecare dintre ei și să stea la povești cu aceștia, ba chiar i-a admirat pentru că muncesc de la o vârstă fragedă.

Actrița are numai cuvinte de laudă pentru Mangalia

De altfel, Maia Morgenstern nu s-a îndrăgostit recent de Mangalia. Anul trecut, actrița scria câteva rânduri despre modul în care pe măsură ce timpul a trecut s-au schimbat și activitățile pe care le are atunci când revine în stațiune.

ADVERTISEMENT

„Mangalia la zenit! (….) Gust iute de aducere aminte, mai fierbinte, mai usturător decât pielea înroșită din spatele genunchiului. Arsură de ambiție prostească, de înțeles, totuși: să mai smulgi o oră vacanței, soarelui, mării. La plajă, pe plajă, cât mai bronzată, cât mai prăjită. Cât mai neagră. Fără nămol, desigur, fără nămol.

Detestam nămolul. Miroase groaznic, ce scârbos. Numai babele și moșii. Ce caraghioși, ridicoli: umblă de colo până colo, ca niște broaște țestoase bipede, cu carapacede pământ, de namol uscat… Se plimbă pe lângă mal, cu apa până la glezne, țepeni și scorțoși, cu brațele ridicate și întoarse, cu nămolul crăpat.

ADVERTISEMENT

Se usucă la soare: cică le face bine!!! Nu mă interesează, nu-mi pasă: eu n-am să ajung niciodată să mă dau cu nămol Astăzi am fost la proceduri”, povestea Maia Morgenstern, conform mangalia.tv. 

ADVERTISEMENT