Life

Stațiunea în care Mircea Badea a ales să-și facă vacanța. Mulți români o adoră

Unde a plecat Mircea Badea în vacanță. Mulți români adoră această destinație, datorită peisajelor superbe pe care le are.
14.07.2023 | 12:02
Statiunea in care Mircea Badea a ales sasi faca vacanta Multi romani o adora
Mircea Bade a plecat cu familia sa in vacanta. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mircea Badea se află în vacanță cu familia și a optat pentru o destinație foarte populară în rândul românilor, și nu numai. Anual, zona este foarte vizitată, îi trec pragul milioane de oameni, care sunt captați de unicitatea și frumusețea sa.

Unde a plecat Mircea Badea în vacanță

Mircea Badea este de câteva zile în concediu, în Antalya, Turcia. Aici a plecat cu soția sa, Carmen Brumă, și fiul lor, Vlad. Carmen Brumă a făcut filmări de la fața locului și le-a arătat și fanilor, pe Instagram, unde s-au cazat toți trei pentru a se bucura de timpul liber.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă s-a declarat încântată de vacanța pe care o are cu familia, mai ales că au ales o cazare unde au mai fost. Concret, nutriționista și prezentatorul de la Antena 3 CNN și-au mai petrecut timpul la hotelul în cauză, în urmă cu 15 ani, când nu aveau copil.

”Vacantaaaa! Am inceput cu o incalzire usoara intr-una dintre destinatiile noastre preferate, Antalya. Mai ales daca ai copii, mi se pare alegerea ideala pentru ca toata familia sa simta vacanta.

ADVERTISEMENT

Conditii excelente de cazare, plaje impecabile ( nu vezi tu un chiștoc, o sticla de bere in nisip, nimic),mancare buna si diversa, program pentru copii , sala, spa, piscine de toate felurile si continui lista in stories!.

Si pentru ca o sa ma intrebati despre hotel, se numeste @calistahotel , am stat aici prima oara acum 15 ani cand nu aveam copil . Ne-a placut si atunci dar acum il gasim senzational”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce poți face în Antalya

Pentru cei care nu au fost încă în Antalya, aflați că este un oraș din sudul Turciei, de la poalele Munților Taurus, de pe litoralul Mării Mediterane. Cazările variază ca prețuri, pornind de la 100 de euro pe noapte, în acest vârf de sezon estival.

Ce poți face în Antalya? Pe lângă a te bucura soare, nisip și apa mării, mai ai posibilitatea de a vizita diferite obiective turistice. Interesează-te despre ele atunci când pornești la drum, căci poate ai șansa de a avea în fața ochilor locuri pe care mulți și-ar dori să le atingă, vadă.

ADVERTISEMENT

Antalyiei i se mai spune și ”Capitala turisitcă a Turciei”, datorită numărului mare de vizitatori, care pot vedea: Amfiteatrul Aspendos, Elen Perge, din Belek, orașul antic Phaselis, aflat în stațiunea Kemer, Spitalul Bizantin sau Palatul Episcopal.

ADVERTISEMENT