Fotbal intern

STEAUA. Chipciu sau Hamroun? Steliştii îl vor titular pe algerian!

STEAUA. Jugurtha Hamroun a fost decisiv în victoria Stelei de la Zilina împotriva lui Trencin în turul doi preliminar din Liga Campionilor. Jocul excelent prestat de algerian, dar şi evoluţiile...
16.07.2015 | 00:09
STEAUA Chipciu sau Hamroun Stelistii il vor titular pe algerian
ADVERTISEMENT

STEAUA. Jugurtha Hamroun a fost decisiv în victoria Stelei de la Zilina împotriva lui Trencin în turul doi preliminar din Liga Campionilor. Jocul excelent prestat de algerian, dar şi evoluţiile modeste ale lui Alexandru Chipciu în ultimele luni, au deschis o dezbatere între specialişti: cine se recomandă, prin joc şi atitudine, să fie titular pe banda stîngă a campioanei?

STEAUA. Mijlocaşul algerian a intrat în minutul 59 în locul lui Alex Chipciu. Fostul jucător al Oţelului a marcat la debut în tricoul Stelei, după ce a şi scos lovitura liberă din care deschisese scorul Nicuşor Stanciu. Chiar dacă poate fi considerată prematură, discuţia în privinţa titularizării lui Hamroun în dauna lui Chipciu are la bază determinarea algerianului în jumătatea de oră, Jugurtha oferind vigoare jocului stelist, apatic pînă în momentul intrării sale.

ADVERTISEMENT

Varela, alături de Chipciu

STEAUA. Dezbaterea a început după cele 90 de minute de la Zilina, iar primul care şi-a susţinut, public, opinia a fost căpitanul Fernando Varela. Liderul campioanei i-a luat apărarea lui Alex Chipciu, pe care îl consideră cel mai bun jucător din lotul Stelei. “Chipciu a arătat că are valoare! E cel mai bun din România pentru mine, nu ştiu de ce nu joacă bine acum”, a declarat căpitanul Stelei.

EMOŢII PENTRU STEAUA ŞI RĂDOI! VEZI CU CINE JOACĂ CAMPIOANA ÎN TURUL III

STEAUA. FANATIK.RO a continuat şi a dezvoltat subiectul arzător din vestiarul Stelei. Fostele glorii ale “roş-albaştrilor” sînt împărţite cînd vine vorba despre titularizarea lui Hamroun în locul lui Alex Chipciu.

ADVERTISEMENT

“Chipciu trece printr-o perioadă mai grea. Nici el nu înţelege ce se întîmplă. Şi el spune: mă culc devreme, mă pregătesc bine, dar nu-mi iese jocul”, a declarat Helmuth Duckadam, care este rezervat să ofere o părere clară din cauza poziţiei în care se află, fiind oficial al campioanei.

“Banii i-au luat minţile”

STEAUA. Nu acelaşi lucru l-a făcut şi fosta glorie a Stelei, Liţă Dumitru. Cel care este considerat unul dintre cei mai mari mijlocaşi din istoria fotbalului românesc l-a lăudat pe Hamroun.

ADVERTISEMENT

SCANDAL ÎNTRE ANTRENOR ŞI CĂPITAN! “DACĂ NU ÎI CONVINE, ASTA E!”

“Singurul cîştig al Stelei este Hamroun care a reuşit să schimbe faţa jocului în repriza a doua. Mijlocaşul algerian a marcat un gol şi a obţinut lovitura liberă din care a deschis scorul Nicuşor Stanciu. Cred că pot juca amîndoi, dar în acest moment Alex Chipciu nu prea merită să intre în teren. Faptul că are cel mai mare salariu din lot cred că l-a afectat, iar acest lucru se vede. Banii i-au luat minţile lui Chipciu”, a spus Liţă Dumitru pentru FANATIK.RO.

Ienei “vede” victima lui Becali

STEAUA. Lui Liţă Dumitru i s-a alăturat şi cel sub bagheta căruia Steaua a cucerit Liga Campionilor, Emerich Ienei. Experimentatul tehnician l-a acuzat pentru forma slabă a lui Chipciu pe patronul echipei, Gigi Becali. “Hamroun s-a prezentat bine, ca un jucător cu o valoare foarte bună. Chipciu nu se găseşte în apele lui, acesta este adevărul. Poate este influenţat de faptul că s-a spus că va fi vîndut pe o sumă mare de bani, iar acest lucru poate fi o presiune în plus.

ADVERTISEMENT

SE CERE LA STEAUA! “TOŢI VOR SĂ JOACE ACOLO! EU NU FAC EXCEPŢIE”

Hamroun a adus un plus în joc, se vede că este un jucător inteligent care pasează repede. Se vede valoarea şi talentul lui în teren, iar în meciul cu slovacii acest lucru a făcut diferenţa”, a declarat Emerich Ienei pentru FANATIK.RO.

Cerut special de Mirel! Să se teamă Chipciu?

STEAUA. Adrian Bumbescu este de părere că singurul care poate decide dacă Hamroun poate juca din primul minut în meciul cu Pandurii Tg. Jiu este Mirel Rădoi. Fotbalistul de origine algeriană a fost transferat de Gigi Becali la dorinţa expresă a tehnicianului stelist.

“Este un jucător foarte bun, nu întîmplător a fost luat de Steaua. A jucat bine şi a ajutat echipa să cîştige. Decizia va fi luată de Mirel Rădoi, el este antrenorul echipei”, a declarat Adrian Bumbescu pentru FANATIK.RO.

“Chipciu trece printr-o formă slabă, asta e cert, însă trebuie să prindă un joc bun ca să se descătuşeze. Eu am încredere în el că o să-şi revină! E o decizie grea în privinţa titularizării unuia dintre cei doi şi aceasta îi aparţine doar lui Rădoi” (Marius Lăcătuş, fost jucător Steaua)

500.000 de euro este cota lui Hamroun, conform www.transfermarkt.com

3.000.000 de euro este cota lui Alexandru Chipciu, conform transfermarkt.com

 

 

ADVERTISEMENT