Sport

Ștefan Baiaram, operat cu succes la Barcelona! „Decarul” Universității Craiova, mesaj pentru fani: „O să revin mult mai puternic”. Foto

Ștefan Baiaram a fost supus unei intervenții chirurgicale la Barcelona, după accidentarea suferită în 2022. Atacantul alb-albaștrilor le-a transmis un mesaj suporterilor.
10.01.2023 | 22:40
Stefan Baiaram operat cu succes la Barcelona Decarul Universitatii Craiova mesaj pentru fani O sa revin mult mai puternic Foto
Ștefan Baiaram, operat cu succes la Barcelona! „Decarul” Universității Craiova, mesaj pentru fani: „O să revin mult mai puternic”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii răsuflă cu ușurare după ce Ștefan Baiaram a fost operat cu succes la Spitalul Quironsalud din Barcelona. Din cauza accidentării la genunchi din Cupa României Betano cu FC Argeș, scor 2-1, internaționalul român de tineret a ratat stagiul de pregătire din Antalya, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Ștefan Baiaram, operat cu succes la Barcelona. Promisiune pentru suporterii Universității Craiova: „O să revin mult mai puternic”

Universitatea Craiova l-a pierdut pe Ștefan Baiaram pentru următoarele confruntări din SuperLiga. Oltenii speră să îl recupereze în următoarele două luni pe tânărul atacant, iar Eugen Neagoe să se bazeze pe serviciile sale în meciurile din play-off.

ADVERTISEMENT

Urmat de accidentări în 2022, Ștefan Baiaram a fost nevoit să se opereze după o problemă la genunchi. Acesta și-a petrecut zilele trecute la Barcelona împreună cu iubita sa, care îl va ajuta pe jucătorul oltenilor să treacă peste această perioadă.

Internaționalul român de tineret s-a operat în cursul zilei de marți, iar acesta le-a transmis mulțumiri atât medicului din Barcelona, cât și Universității Craiova. Aflat pe patul de spital, Ștefan Baiaram le-a promis suporterilor din Bănie că se va întoarce mult mai puternic după accidentare.

ADVERTISEMENT

„Vreau să mulțumesc doctorului Ramon Cugat pentru profesionalismul de care a dat dovadă, căt și echipei mele, Universitatea Craiova, pentru sprijinul acordat. Promit că după această experiență o să revin mult mai puternic!”, a scris Ștefan Baiaram pe contul său de Facebook.

Accidentarea lui Ștefan Baiaram a „blocat” transferul lui Alexandru Cîmpanu

Accidentarea lui Ștefan Baiaram a dat peste cap planurile oltenilor, care erau aproape să îl împrumute pe Alexandru Cîmpanu la FC Argeș, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Atacantul transferat de FC Botoșani urma să revină la formația din Bănie la sfârșitul sezonului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Marius Croitoru își dorea să lucreze din nou cu Alexandru Cîmpanu, jucător pe care l-a avut sub comandă în perioada petrecută la FC Botoșani. FC Argeș caută un fotbalist eligibil pentru regula U21, însă finanțatorul oltenilor a blocat mutarea după accidentarea lui Ștefan Baiaram.

Trupa antrenată de Marius Croitoru a rămas Alexandru Ișfan, titularul postului U21, după transferul la Universitatea Craiova, anunțat în exclusivitate de FANATIK. Eugen Neagoe a fost mulțumit de evoluția fostului jucător al piteștenilor din primul amical al iernii.

ADVERTISEMENT

„Sigur (n.r. mulțumit de Ișfan?) Este primul lui joc, a jucat 45 de minute așa cum le-am dat la toți jucătorii. Ușor, ușor se va integra. Este un jucător cu calități foarte bune, un jucător tânăr, face parte din naționala de tineret. Sper că prin evoluțiile lui să ajungă la prima reprezentativă”, a declarat Eugen Neagoe.

  • 20 de ani are Ștefan Baiaram
  • 3 goluri a înscris pentru Universitatea Craiova în SuperLiga
  • 1 milion de euro este cota de piață a tânărului atacant, conform transfermarkt

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova!

ADVERTISEMENT