Sport

Accidentarea lui Ștefan Baiaram l-a „blocat” pe George Câmpanu la Craiova. Ce se întâmplă cu transferul mijlocașului venit de la Botoșani. Exclusiv

Ștefan Baiaram, 20 de ani, se pregătește de operație la Barcelona. Accidentarea acestuia a blocat transferul de la Universitatea Craiova a lui George Câmpanu.
10.01.2023 | 15:00
Accidentarea lui Stefan Baiaram la blocat pe George Campanu la Craiova Ce se intampla cu transferul mijlocasului venit de la Botosani Exclusiv
Stefan Baiaram si Costinel Andrei Tofan in meciul de fotbal dintre FC Arges si Universitatea Craiova, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, vineri 7 octombrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe nu începe mandatul pe banca Universității Craiova cu toate piesele grele la dispoziție. Din cantonamentul din Antalya al oltenilor lipsește Ștefan Baiaram, unul dintre jucătorii cu mare potențial sportiv și financiar pentru Mihai Rotaru.

Ștefan Baiaram „l-a salvat” pe George Câmpanu. Accidentarea sa a blocat transferul la FC Argeș al jucătorului adus în Bănie de la FC Botoșani

FANATIK a scris în exclusivitate că Baiaram nu se va regăsi în lotul pentru stagiul din Turcia. Problemele medicale la genunchi ale mijlocașului necesită o intervenție chirurgicală care va fi efectuată la Barcelona în aceste zile.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Baiaram a avut însă o consecință importantă asupra traseului din primăvară a unuia dintre colegii săi. Este vorba de George Câmpanu, 22 de ani, care a fost aproape să plece de la Universitatea în ultimele zile.

Din informațiile FANATIK, Câmpanu a fost la un pas de un împrumut la FC Argeș pentru 6 luni. Piteștenii au nevoie urgentă de un jucător under 21 titular, iar jucătorul venit de la Botoșani a fost prima variantă pentru echipa lui Marius Croitoru. Cei doi au lucrat împreună în Moldova.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a blocat mutarea lui Câmpanu la FC Argeș după ce a aflat situația exactă a lui Baiaram. Acesta e unul dintre titularii bătuți în cuie ai Craiovei, iar absența sa creează probleme. În noile condiții, Neagoe dorea neapărat să aibă și varianta Câmpanu, mai ales că nu se știe încă perioada de indisponibilitate a lui Ștefan Baiaram.

Transferul lui Alexandru Ișfan de la FC Argeș la Craiova, anunțat exclusiv de FANATIK, a lăsat Piteștiul cu „fundul gol” la jucătorul U21

FC Argeș a insistat foarte mult la conducerea Craiovei să accepte împrumutul lui Câmpanu la Pitești până în vară. Argeșul caută insistent să rezolve situația jucătorului U21.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Alexandru Ișfan, de la FC Argeș la Universitatea Craiova, anunțat exclusiv de FANATIK, a lăsat un mare gol la Pitești. Ișfan era titularul inconstestabil al postului U21, momentan soluția rămasă pentru Croitoru este Giani Crețu, venit de la Dinamo.

FC Argeș caută un U21 după ce a rămas descoperită, dar vrea un transfer definitiv. Era de acord cu un împrumut doar în cazul lui Câmpanu și a crezut că găsește mai multă înțelegere la olteni după ce s-au înțeles pentru Ișfan.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Universitatea Craiova nu stă deloc rău la capitolul jucătorilor U21, fiind vorba în acest sezon de cei născuți după 1 ianuarie 2000. Îi are valizi în acest moment pe Jovan Markovic (23 martie 2001), Screciu (13 ianuarie 2000), Câmpanu (8 octombrie 2000) și Denis Benga (24 iulie 2005). Baiaram (31 decembrie 2002) se operează și e posibil să joace probabil doar în play-off.

  • 3 goluri în 14 apariții a marcat Ștefan Baiaram pentru Craiova în prima parte a sezonului: o dublă la Arad (2-1) și un gol pe „Giulești” (2-2)
  • 2 goluri în 15 meciuri are Câmpanu în acest sezon: cu Petrolul (2-1) și la Mioveni (1-0)

  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Cât costă o plăcintă tradiţională la Târgul de Crăciun din Capitală
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Un singur club din SuperLigă nu a publicat un mesaj de Ziua Națională
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Detaliul neștiut despre Patrick Mouratoglou: „Am aflat asta când eram în Franța”
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea...
Gestul fostului soţ al Ronei Hartner pentru fiica lui, cu care nu ţinea legătura, în ziua în care Rona Hartner a fost îngropată!
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul...
Victoria lui Putin pare posibilă pentru prima dată de când a declanșat războiul în Ucraina
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta...
Cu ce e îmbrăcată Rona Hartner? Artista a lăsat indicații clare despre ținuta cu care voia să fie îngropată
Viorica de la Clejani suferă de o boală cruntă. Avertismentul cumplit dat de...
Viorica de la Clejani suferă de o boală cruntă. Avertismentul cumplit dat de medici
Cine e românul care îl va interpreta pe Donald Trump în filmul „The...
Cine e românul care îl va interpreta pe Donald Trump în filmul „The Apprentice”
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la...
Ce s-a întâmplat la înmormântarea Ronei Hartner. Fiica artistei nu a rezistat la toată slujba. FOTO
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt...
Tudor Chirilă a răbufnit de 1 decembrie: „Defilarea e pentru hoți, ei sunt uniți”
Ce etnie avea, de fapt, Rona Hartner: „N-am vrut să spun, ca să...
Ce etnie avea, de fapt, Rona Hartner: „N-am vrut să spun, ca să nu fiu persecutată. Nu mă deranjează asocierea”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!