Sport

Ștefan Radu a împlinit 35 de ani. Ce mesaje i-au transmis oficialii clubului și golgheterul Ciro Immobile

Ștefan Radu este unul dintre cei mai iubiți jucători ai echipei Lazio Roma. Fostul internațional a împlinit 35 de ani și a fost copleșit de mesajele primite.
22.10.2021 | 17:36
Stefan Radu a implinit 35 de ani Ce mesaje iau transmis oficialii clubului si golgheterul Ciro Immobile
ADVERTISEMENT

Ștefan Radu nu este doar unul dintre cei mai apreciați fotbaliști ai lui Lazio, ci și unul dintre cei ai căror nume vor rămâne scrise cu litere de aur în istoria clubului de pe Stadio Olimpico.

Românul evoluează de 13 ani la echipa romană și este extrem de iubit de fani și de coechipieri. Apărătorul care azi aniversează 35 de ani a fost felicitat de oficiali, de fani, dar și de UEFA.

ADVERTISEMENT

Surprize emoționante pentru Ștefan Radu

Fotbalistul nu traversează cel mai bun moment din punct de vedere sportiv. Nu a evoluat nici un minut în cele opt etape scurse din actualul sezon în Serie A, fiind mereu uitat pe banca de rezerve de antrenorul Maurizio Sarri.

Cu toate acestea apărătorul rămâne unul dintre cei mai iubiți jucători ai formației romane. Oficialii clubului nu au uitat de aniversarea unuia dintre căpitanii echipei.

ADVERTISEMENT

”La mulți ani lui Ștefan Radu care astăzi va sufla în 35 de lumânări”, a fost mesajul clubului pe contul oficial de Twitter.

Și golgheterul Ciro Immobile a marcat evenimentul postând pe rețelele de socializare o fotografie în care celebrează marcarea unui gol alături de Ștefan Radu și mesajul: ”La mulți ani șefu!”.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții forului continental de fotbal (UEFA) i-au transmis de asemenea gânduri bune și tradiționalul ”La mulți ani” alături de un scurt videoclip cu una dintre reușitele românului în cupele europene.

Ștefan Radu este anunțat titular, duminică, la Verona

Presa din Italia, citată de Digisport, anunță că fostul internațional român va juca primele minute în noul sezon de Serie A la sfârșitul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Duminică, Lazio va evolua în deplasare, la Hellas Verona, iar Maurizio Sarri va fi obligat să apeleze la serviciile fundașului român.

Acerbi șu Luiz Felipe sunt indisponibili, ceea ce înseamnă o nouă șansă pentru Ștefan Radu care nu a evoluat nici în campionat, nici în cupele europene în acest sezon.

În această vară apărătorul de 35 de ani a fost aproape de un transfer la campioana Inter Milano, unde a fost dorit de fostul său antrenor de la Lazio, Simone Inzaghi.

ADVERTISEMENT
Tags: