Life

Ștefania Stănilă a fost umilită la Survivor România. Scena din Consiliu care va produce revoltă în rândul fanilor

Alexandra Ciomag a umilit-o pe Ștefania Stănilă la Survivor România. Fanii se vor revolta când vor auzi tot ce a spus în Consiliu.
02.05.2023 | 22:00
Stefania Stanila a fost umilita la Survivor Romania Scena din Consiliu care va produce revolta in randul fanilor
Ștefania Stănilă a fost umilită în Consiliul de la Survivor România. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefania Stănilă a fost umilită la Survivor România! Foștii Războinici au pus tunurile pe ea și au nominalizat-o spre eliminare, dar nu s-au rezumat doar la atât. Fanii gimnastei vor lua foc atunci când vor auzi cum a jignit-o Alexandra Ciomag.

Ștefania Stănilă, înjosită de foștii Războinici la Survivor România! Ce a spus despre ea Alexandra Ciomag

În ediția din 2 mai a emisiunii Survivor România 2023, Ștefania a căzut victima strategiilor. Gimnasta a fost, de data aceasta, alegerea finală pentru o parte dintre foștii Războinici. Dan Ursa, Andreea Moromete, precum și cele două Alexandre, Ciomag și Porkolab, au nominalizat-o în Consiliu.

ADVERTISEMENT

Totuși, ei nu s-au rezumat doar la atât, ci au avut multe să-i reproșeze Ștefaniei Stănilă la Survivor. I-au adus numeroase jigniri, începând cu Robert Moscalu care a acuzat-o că face strategii.

„Din punctul meu de vedere, nu te văd reală, nu te văd sinceră. Și ai, oarecum, o strategie meschină. Am văzut acolo, cu Bianca”, a afirmat Robert Moscalu, motivându-și votul.

ADVERTISEMENT

Dar Alexandra Ciomag nu a fost la fel de blândă. Nu s-a abținut și a umilit-o pe Ștefania Stănilă în Consiliul de la Survivor . „În această seară, o voi nominaliza pe Ștefania, pentru că, din punctul meu de vedere, este o persoană care….Este ca o marionetă, îi place să fie ghidată. Nu are personalitate.

Atâta timp cât un om, cum ar fi Carmen, îți spune ceea ce tu trebuie să spui și n-ai niciun punct de vedere, de fiecare dată faci ceea ce îți spune…Și asta se întâmpla și pe vremea când Bia încă era în această competiție…

ADVERTISEMENT

Nu ești demnă. Nu ai un caracter! Nu ai o personalitate! Eu așa văd lucrurile, sper că nu mă înșel. Din câte am văzut, nu sunt singura persoană care vede acest lucru”, sunt afirmațiile care îi vor face pe fanii gimnastei să ia foc.

Alexandra Porkolab: „Nu este cea mai bună”

Buna ei prietenă, Alexandra Porkolab, a avut, la rândul său, ceva de punctat. „Să începem: din punct de vedere sportiv, nu este nici cea mai bună, dar nici cea mai slabă. În schimb, din punct de vedere social, este foarte schimbătoare.

ADVERTISEMENT

În momentul în care are nevoie de ceva, vine la tine foarte prietenoasă și cu ochi de cățeluș ca să-ți ceară acest lucru. După care, instant, își schimbă atitudinea în momentul în care obține. O văd, pur și simplu, ca pe un pion al lui Carmen și, exact, este vorba de Ștefania”, a spus fosta Războinică la adresa Ștefaniei.

Ce a spus Ștefania Stănilă când a aflat că riscă să plece de la Survivor

Atunci când a aflat că poate să fi ultima sa săptămână la Survivor, Ștefania Stănilă nu s-a descurajat. „O emoție nouă, o emoție foarte, foarte intensă. Simt că îmi sare inima din piept. Îmi doream să simt, cumva, această emoție.

Dar nu neapărat acuma. Sunt foarte recunoscătoare și foarte norocoasă că sunt la Survivor. Mi-am dorit din  suflet. Chiar mi-am dorit din suflet să ajung la această emisiune. Pentru că simt că mă reprezintă și îmi amintește foarte mult de cariera mea de gimnastică.  Foarte multe emoții sunt similare cu ce am trăit eu până la vârsta asta.

Eu am plecat la 6 ani de acasă, cu un vis. Cu visul să fac gimnastică de performanță, să ajung cineva în viață. Faptul că sunt aici, cred că sunt o campioană. Sunt aici să lupt pentru visul meu. Visul meu este să lupt pentru mine și să o fac mândră pe mama mea”, a fost discursul gimnastei.

ADVERTISEMENT