Sport

Stefano Pioli îl apără pe Ciprian Tătărușanu după ce fanii l-au ironizat de ziua lui: „Avem încredere în el!”

Ciprian Tătărușanu a împlinit 37 de ani, dar fanii lui AC Milan l-au ironizat pe rețelele de socializare, după evoluțiile sale din ultima perioadă.
09.02.2023 | 21:02
Stefano Pioli il apara pe Ciprian Tatarusanu dupa ce fanii lau ironizat de ziua lui Avem incredere in el
Stefano Pioli îl apără pe Ciprian Tătărușanu. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Campioana Italiei nu traversează o perioadă bună în campionat, suferind nu mai puțin de patru înfrângeri consecutive, două dintre ele fiind împotriva rivalei Inter Milano. Mai mult decât atât, AC Milan a încasat și multe goluri, fanii dând vina pe portarul român.

Stefano Pioli îl apără pe Ciprian Tătărușanu

În cadrul conferinței de presă dinaintea partidei cu Torino, Stefano Pioli a fost întrebat de ce nu i-a găsit un înlocuitor lui Ciprian Tătărușanu, în condițiile în care prestațiile portarului român nu au fost cele mai bune, în timp ce Mike Maignan, portarul titular al lui AC Milan, este în continuare accidentat.

ADVERTISEMENT

„De ce nu a fost adus încă un portar, în contextul în care Maignan este accidentat, iar Tătărușanu nu dă nicio garanție”, a fost întrebarea primită de Stefano Pioli în cadrul unei conferințe de presă.

„Alegerea a fost a mea și a staff-ului tehnic. Avem încredere în Ciprian Tătărușanu și credem că Maignan se va întoarce curând. Recuperarea lui Maignan decurge foarte bine. A revenit la antrenamentele pe iarbă, însă nu alături de restul echipei. Se vindecă bine, dar nu știu când va reveni”, a răspuns Stefano Pioli.

ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu a jucat în 20 de meciuri pentru AC Milan în acest sezon, în toate competițiile, reușind doar în patru meciuri să nu primească gol. De altfel, portarul român a primit 31 de goluri în meciurile în care a fost titular.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Ciprian Tătărușanu, conform transfermakt.com

Ciprian Tătărușanu, ironizat de fanii lui AC Milan chiar de ziua sa de naștere

Ciprian Tătărușanu a fost ironizat de către fanii lui AC Milan chiar de ziua sa de naștere, suporterii lăsând multe comentarii ironice la adresa portarului român, pe rețelele de socializare, la postarea clubului dedicată de aniversarea lui „Tătă”:

ADVERTISEMENT

La mulți ani, Tătă! Apreciez tot ce ai făcut pentru AC Milan, îți mulțumesc frumos, acum poți să mergi să ajuți un alt club” și „Poți să-ți sărbătorești ziua de naștere anul viitor la un alt club? Ar fi minunat!”, au fost două dintre mesajele ironice ale fanilor lui AC Milan.

„La mulți ani, Tătă! Sper ca următoarele lumânări pe care le sufli să fie la un alt club” sau „La mulți ani, Tătă! Să faci bine să pleci de la AC Milan, ești mult prea bun pentru echipa noastră, meriți ceva mai bun!”, au fost alte mesaje ale suporterilor.

ADVERTISEMENT

„Are aceeași mobilitate ca bunica mea… Oh, tocmai am transmis cele mai dure urări”,  „Nu ești de vină, Ciprian! Cine te-a adus la AC Milan este de vină”, „Te rog, nu mai juca”, „Va fi înlocuit, cel puțin de ziua lui?”, au fost alte reacții răutăcioase ale fanilor.

  • 37 de ani a împlinit Ciprian Tătărușanu
ADVERTISEMENT