Sporturi

Stefanos Tsitsipas, devastat de pandemie: „Îmi pierd mințile, vorbesc singur cu lucrurile prin casă”

29.03.2020 | 19:16
Stefanos Tsitsipas devastat de pandemie Imi pierd mintile vorbesc singur cu lucrurile prin casa
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus a afectat sportul din întreaga lume, iar jucătorul de tenis Stefanos Tsitsipas a oferit o declarație uluitoare despre starea psihică pe care o are.

Stefanos Tsitsipas, devastat de pandemie

Stefanos Tsitsipas este cu adevărat devastat de pandemia de coronavirus care s-a abătut asupra întregii planete: Dacă vă întrebați de ce nu sunt cu familia în această perioadă, explicația e simplă. Am avut o discuție cu ei acum câteva zile și am decis că așa e cel mai sigur.

ADVERTISEMENT

Îi iubesc, vreau din suflet să îi văd, dar era foarte stresant știind că îi pot expune. Așa că am decis să stau în izolare singur. E foarte greu să stai în izolare atâtea zile. Simt că îmi pierd mințile, am început să vorbesc cu obiectele prin casă”.

Un fotbalist al Craiovei, trist din cauza coronavirusului

Mihai Roman, atacantul Craiovei, a vorbit despre cât de greu îi este să se descurce din cauza coronavirusului: Nu eram obișnuiți cu această carantină și cu statul în casă, dar trebuie să respectăm această situație cu toții.

ADVERTISEMENT

Pot să lucrez anumite exerciții. Nu pot să fac efort susținut. Trebuia să merg în Italia, la Padova, la un doctor bun.

Nu am mai putut să ajung din cauza problemelor care au apărut. Am încercat să găsim cel mai bun doctor pe această specialitate și acesta e în Padova. Vrem să ajungem la dânsul, dar nu știu dacă e posibil acest lucru în curând”.

ADVERTISEMENT

Sunt sigur că nu am nimic și că se poate rezolva. Nu m-am speriat. Eram anunțat titular cu Mediaș și a fost un șoc. Dintr-o dată nu am mai făcut nimic.

Nu mă gândesc la retragere. Eu vreau să cred că nu am nimic și că o să primesc acceptul să mă întorc pe teren după ce fac un control”, a declarat Mihai Roman.

ADVERTISEMENT