Sporturi

Stefanos Tsitsipas, ieşire incredibilă la ATP Cup! Şi-a lovit tatăl cu racheta în timpul meciului. Ce a făcut mama sa. VIDEO

07.01.2020 | 15:09
Stefanos Tsitsipas iesire incredibila la ATP Cup Sia lovit tatal cu racheta in timpul meciului Ce a facut mama sa VIDEO
ADVERTISEMENT

Stefanos Tsitsipas a făcut un gest necugetat în timpul meciului de la ATP Cup împotriva lui Nick Kyrgios. Grecul a lovit cu racheta în banca în care stătea tatăl său, l-a rănit pe acesta la mână. Când a văzut ce gesturi face fiul său, tatăl s-a ridicat şi a plecat în tribune. 

Stefanos Tsitsipas, ieşire incredibilă la ATP Cup!

Ieşirea violentă a lui Tsitsipas a avut loc la finalul primului set, pierdut de jucătorul grec la capătul unui tiebreak foarte echilibrat, încheiat cu scorul de 9-7. Elenul a fost foarte furios după ce a pierdut tiebreak-ul şi a avut o ieşire şocantă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Apostolos Tsitsipas este căpitanul nejucător al Greciei în ATP Cup, competiţie care îşi desfăşoară prima ediţie în aceste zile, în Australia. Tatăl lui Stefanos nu a apucat să se ferească de a doua lovitură în bancă a fiului său şi a fost atins în zona antebraţului.

Mama lui Tsitsipas a strigat la jucător să se calmeze!

Mama lui Tsitsipas a fost şi ea în tribună şi a început să strige la jucător să se calmeze, coborând în primele rânduri ale tribunei. Grecul a câştigat la tiebreak şi setul secund, iar totul avea să se decidă în tiebreak-ul setului decisiv.

ADVERTISEMENT

Incidentul a devenit viral pe reţelele de socializare şi au apărut şi primele glume după ieşirile incredibile ale lui Tsitsipas. De obicei, adeversarul lui Tsitsipas, Nick Kyrgios, este jucătorul cu ieşirile necontrolate în timpul meciurilor, însă de data asta a fost fix invers.

Nick Kyrgios a reuşit în cele din urmă să câştige confruntarea, la capătul a trei tiebreak-uri: 7-6, 6-7, 7-6. În setul decisiv, australianul a reuşit să convertească prima minge de meci şi să se impună cu 7-5,

ADVERTISEMENT
  • 6 este locul ocupat de Tsitsipas în ierarhia ATP
  • 10,425,605 de dolari a câştigat grecul în carieră