Sport

Steffi Graf și Andre Agassi vin în România! Unde vor putea fi văzuți și cât costă biletele

Steffi Graf și Andre Agassi, două nume uriașe ale tenisului, vor veni în România în acest an. Cele două legende vor juca un meci demonstrativ.
15.01.2024 | 16:10
Steffi Graf si Andre Agassi vin in Romania Unde vor putea fi vazuti si cat costa biletele
Steffi Graf și Andre Agassi vor fi protagoniștii unui meci demonstrativ în România. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Steffi Graf și Andre Agassi vin în România, la Sports Festival, cel mai mare eveniment multi-sportiv din țara noastră. Cei doi foști mari jucători de tenis vor evolua într-un meci demonstrativ la Cluj-Napoca în compania altor doi invitați.

Steffi Graf și Andre Agassi vin în România! Unde vor putea fi văzuți

Steffi Graf și Andre Agassi, foști lideri mondiali în tenis, vor veni la Cluj-Napoca pentru a juca un meci demonstrativ. Soț și soție, Graf și Agassi vor participa la cea de-a 5-a ediție a Sports Festival care va avea loc în perioada 13-16 iunie.

ADVERTISEMENT

Cele două legende ale „sportului alb” vor evolua în compania altor doi invitați. Numele acestora vor fi anunțate ulterior. „Ne dorim să celebrăm ediția a cincea a Sports Festival alături de publicul nostru, iubitorii de sport din România.

Evenimentul pregătit anul acesta este cel mai mare din portofoliul nostru de până acum. Avem în teren doi jucători care au câștigat 30 de titluri de Grand Slam împreună și amândoi au stabilit recorduri greu de egalat: Andre Agassi și Steffi Graf.

ADVERTISEMENT

Această ediție va fi de neuitat. Am ridicat ștacheta foarte mult, dar publicul din România merită să aibă oportunitatea de a vedea legendele sportului care ne-au făcut să visăm”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open.

  • 15 iunie, ora 18:00 este data la care se joacă meciul demonstrativ din BT Arena 

S-au pus în vânzare biletele la meciul lui Steffi Graf și Andre Agassi

Începând de luni, 15 ianuarie, iubitorii tenisului își pot achiziționa bilete la meciul demonstrativ. Inițial, s-au pus în vânzare primele 1.000 de bilete pentru disputa de la Cluj-Napoca. Prețurile variază de la 120 de lei (categoria 1) la 180 de lei (categoria 2) și 700 de lei (VIP).

ADVERTISEMENT

Steffi Graf și Andre Agassi sunt căsătoriți din 2001 și au împreună doi copii. În vârstă de 54 de ani, Steffi Graf, născută la Mannheim, Germania, a câștigat 22 de trofee de Grand Slam în competiția de simplu. Fosta jucătoare din Germania este prima care a realizat Golden Slam-ul.

Steffi Graf a câștigat toate cele 4 trofee de Grand Slam și medalia de aur la Jocurile Olimpice în același an calendaristic. A ocupat locul 1 WTA pentru un număr record de 377 de săptămâni. De cealaltă parte, Andre Agassi are în palmares 8 titluri de Grand Slam și o medalie de aur la JO 1996.

ADVERTISEMENT

Americanul în vârstă de 53 de ani este recunoscut pentru stilul său rebel, fiind considerat unul dintre cei mai carismatici jucători de tenis din istorie. Andre Agassi și-a luat adio de la tenis în 2006.

ADVERTISEMENT