Sport

Steliano Filip continuă „războiul burgerilor” cu Mircea Rednic: „Să pregătești 20! O să încerc și salata data viitoare”

Steliano Filip a ironizat pe Instagram conflictul cu burgerii comandați înainte de meciul cu Gaz Metan de la Mediaș, de restaurantul lui Eric de Oliveira.
12.03.2022 | 13:18
Steliano Filip continua razboiul burgerilor cu Mircea Rednic Sa pregatesti 20 O sa incerc si salata data viitoare
Steliano Filip nu se dezice de burgerii comandați la Mediaș de la restaurantul lui Eric de Oliveira. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic i-a acuzat pe jucătorii lui Dinamo și pe „ospătarul-șef” Steliano Filip, că au comandat burgeri înainte de meciul de la Mediaș cu Gaz Metan, iar jucătorul a intervenit în direct la Digi Sport pentru a se apăra.

Steliano Filip, noi ironii la adresa lui Rednic. Eric de Oliveira îi ia apărarea: „De aia ați pierdut, din cauza la burgerii noștri!”

Eric de Oliveira și-a deschis un restaurant în Mediaș, iar la ultimul meci al lui Dinamo disputat în deplasare s-a oferit să le ofere burgeri gratis jucătorilor lui Dinamo, iar de comandă s-a ocupat chiar Steliano Filip, lucru care l-a deranjat teribil pe Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

„Să vă spun ce am găsit la Dinamo. 80% dintre ei erau grași. După meciul de la Mediaș, trei sferturi din echipă mâncau hamburger, carne tocată după meci. Cine credeți că a luat comanda, ospătarul șef? Filip”, a fost declarația „Puriului” care a încins apele la Dinamo.

Steliano Filip a vrut să îi dea replica fostului antrenor al „câinilor” și s-a apărat: „Legat de burgeri… s-a oferit Eric de la Mediaș să ne facă cinste că și-a deschis el o afacere… de-asta am pierdut noi la Mediaș, că am mâncat burgeri după meci”.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip, noi ironii la adresa lui Mircea Rednic: „O să încerc și salata data viitoare”

Eric de Oliveira a postat pe pagina sa oficială de Instagram un video cu un nou burger pe care îl prepară la restaurantul său din Mediaș, Oliveira’s Cafe, iar Steliano Filip a pus din nou paie pe foc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oliveira’s Cafe (@oliveirascafe)

Dialogul dintre Steliano Filip și Eric de Oliveira este de-a dreptul savuros: „Să pregătești 20 🤣🤣🤣”, /„@steliano7filip nu e voie ca sa suparat cineva😂😂😂😂😂 De aia ați pierdut, din cauza la burgerii noștri și nu e nimic dacă ați mâncat după meci. Noi suntem de vină😂😂😂😂”.

ADVERTISEMENT

Steliano Filip nu consideră că a greșit cu nimic, însă după declarațiile controversate ale lui Mircea Rednic, a explicat că  va încerca pe viitor să aleagă altceva din meniu: „@oliveirascafe o să încerc și salată data viitoare🤣🤣”.

Dialogul savuros dintre Steliano Filip și Eric de Oliveira
Dialogul savuros dintre Steliano Filip și Eric de Oliveira.

Steliano Filip nu va fi pe teren la meciul de la Mioveni cu Rapid, după ce a văzut cartonașe galbene împotriva lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT