Sport

Steliano Filip, declarația serii după golul superb al lui Vlad Morar în Chindia – Dinamo 0-2: ”Era cât pe aici să îl blochez”

Vlad Morar a reușit să deschidă scorul cu un gol minunat în partida Chindia - Dinamo 0-2, iar cursa făcută de acesta l-a luat prin surprindere pe Steliano Filip.
01.04.2022 | 22:55
Steliano Filip declaratia serii dupa golul superb al lui Vlad Morar in Chindia  Dinamo 02 Era cat pe aici sa il blochez
Vlad Morar a reușit să deschidă scorul cu un gol minunat în partida Chindia - Dinamo 0-2, iar cursa făcută de acesta l-a luat prin surprindere pe Steliano Filip. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” au reușit o victorie extrem de importantă în cursa de a încerca să se salveze de locurile care duc la barajul pentru menținerea în Casa Pariurilor Liga 1.

Vlad Morar l-a surprins pe Steliano Filip cu golul din Chindia – Dinamo 0-2

La finalul întâlnirii Chindia – Dinamo 0-2, din etapa a 3-a a play-out-ului, Steliano Filip s-a arătat surprins de golul extraordinar reușit de coechipierul său Vlad Morar și a glumit spunând că îi venea să-l oprească el din cursă.

ADVERTISEMENT

”Diferența a făcut-o atitudinea. Până acum ne-a lipsit șansa, ba am fost egalați în ultimul minut, ba am luat gol din nimic. Mă bucur că avem două meciuri la rând fără să primim gol și sper să continuăm cu o nouă victorie.

Mi-a plăcut golul lui Morar, m-a surpins și pe mine. Era cât pe ce să îl blochez. Am vorbit în vestiar să nu mai facem calcule, să o luăm meci cu meci. E clar că victoriile aduc victorii. Nu mai vreau să vorbesc de foști sau actuali antrenori, vreau să vorbesc doar pe teren”, a declarat Filip.

ADVERTISEMENT

Morar așteaptă ca echipe din față să se mai împiedice

La rândul său, Vlad Morar, cel mai bun jucător al dinamoviștilor în succesul de la Ploiești, a ținut să-i răspundă lui Steliano Filip: ”Sunt bucuros pentru atitudinea echipei și pentru cele trei puncte pentru că era cam ultima șansă să ne apropiem de echipele din fața noastră.

Dacă pe Filip l-a surprins acțiunea mea, o să-i mai arăt niște goluri din Grecia. Cât timp sunt șanse, noi credem. Ne-a dat moral și remiza de la Craiova și sperăm să se încurce și în viitor.

ADVERTISEMENT

Mă simt bine aici la Ploiești, am câștigat Cupa cu Petrolul. Ne așteaptă un meci greu cu Craiova și trebuie să luăm cele trei puncte. Antrenorul ne-a felicitat și de mâine la treabă”.

Dinamo, privată de un penalty

Dinamo se putea impune și mai clar în meciul împotriva Chindiei Târgoviște, dacă arbitrul Andrei Chivulete ar fi dictat, așa cum era regulamentar, un penalty la hențul în careu comis de Tiberiu Căpușă.

ADVERTISEMENT

În minutul 52, Răzvan Grădinaru a trimis un șut de la distanță, care se ducea spre poarta lui Căbuz, dar care a fost blocat de Căpușă cu mâna. ”Câinii” au protestat în zadar după fază, Chivulete nu a acordat nimic și nici asistenții nu i-au semnalizat faza, iar meciul a continuat.

Reluările TV au arătat și mai clar felul în care Tiberiu Căpușă a fost lovit de minge în mână, fază care ar fi putut fi observată cu ușurință de arbitru, ținând cont de faptul că șutul a fost trimis de la distanță, deci ar fi avut timp să fie poziționat încât să vadă faza concret.

ADVERTISEMENT