Sport

Chindia Târgovişte – Dinamo 0-2. „Câinii” iau o gură mare de oxigen, Săndoi spune că e într-o „situație delicată”. Cum arată clasamentul

Dinamo s-a impus cu 2-0 în deplasare cu Chindia, într-un meci contând pentru etapa a 3-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1, și încă mai speră că va putea evita retrogradraea directă
01.04.2022 | 22:20
Chindia Targoviste  Dinamo 02 Cainii iau o gura mare de oxigen Sandoi spune ca e intro situatie delicata Cum arata clasamentul
Balthazar Jean Phillipe Marie Pierret, Paul Alexandru Iacob, Steliano Filip, Catalin Carp, Tsvetelin Chunchucov, Bruno Patrick Aloe Baptiste, Razvan Toni Gradinaru si Vladut Calin Morar in meciul de fotbal dintre Chindia Targoviste si Dinamo Bucuresti, contand pentru Play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, vineri 1 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
01-04-2022
20:09

Emil Săndoi, îngrijorat după înfrângerea cu Dinamo: „Suntem într-o poziție delicată”

Eșecul cu Dinamo aduce neliniște în tabăra Chindiei Târgoviște, care se află pe loc de baraj. Imediat după fluierul final al partidei, Emil Săndoi și-a „urecheat” jucătorii pentru greșelile comise și s-a arătat îngrijorat în contextul următoarelor meciuri rămase din play-out.

În ultima perioadă nu ne priesc meciurile cu Dinamo și au cam avut aceeași desfășurare. E cam pentru prima dată când această echipă se află pe locul de baraj și probabil că e o presiune care apasă pe jucători, am început să facem niște cadouri de nedescris. Am dominat jocul, am avut superioritate și la numărul de ocazii și la numărul de șuturi spre poartă, dar facem greșeli impardonabile, din păcate.

Asta e problema noastră, nu mai avem acea rigurozitate pe faza defensivă. E adevărat că ne-au lipsit și câțiva jucători importanți. Suntem într-o poziție delicată, dar mai avem etape până la sfârșit. Dinamo speră și e normal să spere, uitați cât de importante se vor dovedi aceste trei puncte.

Va trebui să analizăm în primul rând greșelile și apoi să le remediem, să vedem cum vom fi mai inspirați la finalizare, cum reușim să dăm gol. Nici meciurile cu Clinceni și Mediaș nu sunt câștigate dinainte, totul se joacă”, a declarat tehnicianul dâmbovițenilor, la Digi Sport.

01-04-2022
19:26

Cum arată clasamentul în play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1 după Chindia - Dinamo 0-2

Dinamo a obținut prima victorie în deplasare din acest sezon, 2-0 pe terenul Chindiei, și s-a apropiat la 6 puncte de locul 12, care asigură salvarea directă de la retrogradare.

În schimb, în urma acestui rezultat, coroborat cu egalul obținut de CS Mioveni la FC U Craiova, Chindia a coborât pe loc de baraj.

01-04-2022
17:31

Chindia Târgovişte - Dinamo 0-2 (V. Morar 66, Irobiso 80)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 80: GOOOL DINAMO! Mihaiu „îi fură” o minge lui Chamed la mijlocul terenului, îl lansează excelent pe Steliano Filip, acesta pătrunde în careu, centrează pe 6 metri pentru Irobiso, care reia cu latul în plasă.

Min. 66: GOOOL DINAMO! Vlad Morar recuperează o minge la 30 de metri de poarta gazdelor, trece de trei adversari, pătrunde în careu și îl învinge pe Căbuz cu un șut plasat.

Min. 61: Șutul lui Șerbam e respins greu de Eșanu.

Min. 56: Șerban pătrunde în careu pe stânga, șutează puternic din unghi, mingea se ducea sub bară, dar intervine salvator Aloe și o deviază cu capul în corner.

Min. 54: Grădinaru șutează de la 25 de metri, Căpușă oprește mingea cu mâna în careu, însă arbitrul Andrei Chivulete se face că nu vede și lasă jocul să continue.

Min. 52: Șerban centrează din lovitură liberă, Căpușă prelungește la Paul Iacob, care reia din apropiere, dar Eșanu scoate incredibil, iar același Iacob șutează peste poartă.

Min. 44: Steliano Filip scapă singur cu portarul Căbuz, dar nu reușește să-l învingă cu un șut din colțul careului mic.

Min. 40: Popadiuc șutează cu efect de la 20 de metri, balonul trece milimetric pe lângă vinclu.

Min. 24: Chunchukov nu reușește să împingă în plasă o minge centrată de Roumpoulakou în fața porții.

Min. 20: Șerban șutează periculos din afara careului, Eșanu respinge de sub bară, trimițând în corner.

Min. 1: A început partida.

01-04-2022
15:57

Echipele de start la Chindia - Dinamo

Chindia: Căbuz – Căpușă, Pițian, Iacob, Butean – Șerban, Popadiuc, Passaglia, Roumpoulakou – Sila, Chunchucov. Rezerve: D. Moldovan, Șerban, Cherchez, Kocic, Corbu, Dinu, Chamed, Jipa, Martac. Antrenor: Emil Săndoi.

Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Carp, Aloe, A. Radu – Bani, Pierret, Rodriguez,Filip – Morar, Irobiso. Rezerve: Figueiredo, Ehmann, Grigore, De Moura, Crețu, Buleică, Ivanov, Mihaiu. Antrenor: Dusan Uhrin.

Meciul Chindia Târgovişte – Dinamo are loc vineri, 1 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 3-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Dinamo poate fi aproape sigură de faptul că pericolul retrogradării directe este tot mai departe, odată cu prima depunctare a celor de la Academica Clinceni, dar este totodată cam ultima şansă de a mai spera să evite locul de baraj dacă nu va câştiga această partidă.

Unde se joacă meciul Chindia Târgovişte – Dinamo, din etapa a 3-a a play-out-ului din Liga 1

Întâlnirea Chindia Târgovişte – Dinamo se dispută vineri, 1 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, locaţia unde şi-a jucat cele mai multe dintre partidele considerate pe teren propriu gruparea dâmboviţeană.

ADVERTISEMENT

În tribune, deşi nu va juca Petrolul, implicată serios în cursa pentru promovarea directă, sunt aşteptați totuşi câteva mii de spectatori, provenind din rândul suporterilor din Târgovişte, precum şi din tabăra bucureşteană, deşi aici există un semn de întrebare întrucât există şi grupuri de fani ai „câinilor” supăraţi pe conducere şi pe câţiva jucători care au ameninţat că nu vor mai veni la stadion din acest motiv.

Cine transmite la TV partida Chindia Târgovişte – Dinamo

Partida Chindia Târgovişte – Dinamo se joacă vineri, 1 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în etapa a 3-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Look Plus, dar o mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Ploieşti, ca de altfel în cam tot sudul ţării, este o vreme cu temperaturi deosebit de ridicate, în jur de 23 de grade, dar cu cer mai mult acoperit şi există şanse mari să plouă, chiar în mai multe reprize de-a lungul zilei, inclusiv la ora partidei care va fi condusă de Andrei Chivulete din Capitală.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Chindia Târgovişte – Dinamo

Chindia are doi absenţi pentru acest meci foarte important şi pentru ea, pentru a evita căderea pe un loc de baraj. Este vorba de fundaşul Baxevanos şi de mijlocaşul Mario Dulca, ambii accidentaţi. Ultimul a devenit subiect special de presă în urma acuzaţiilor de violenţă domestică aduse de fosta lui iubită, jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu.

ADVERTISEMENT

La Dinamo, lucrurile sunt cam la fel de nefavorabile în privinţa stării de sănătate a componenţilor lotului. Sunt sigur out Torje, Ivanovski, Tomozei şi Matei, iar Jovanovici, Morar şi Steliano Filip sunt incerţi, cu şanse mici de a putea fi recuperaţi. În schimb, a revenit la pregătiri atacantul Azankpo.

Echipele probabile la Chindia Târgovişte – Dinamo

  • Chindia: Căbuz – Butean, P. Iacob, Pițian, C. Dinu – Chamed, Popadiuc, Passaglia, Atanase – Sila, D. Florea. Antrenor: Emil Săndoi
  • Dinamo: Eșanu – Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu – Grădinaru, J. Rodriguez, Carp, Bani – Irobiso, Morar. Antrenor: Dusan Uhrin
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Chindia Târgovişte – Dinamo

Chindia ocupă locul 6 în play-out, adică 12 în ierarhia generală, cu 19 puncte, unul mai mult decât CS Mioveni, prima echipă de pe loc de baraj de supravieţuire. Dâmboviţenii au cotă de 2,00 pentru a se impune în faţa „câinilor”, aceştia primind 4,40 pentru a triumfa ei. 2,00 este cota pentru „şansă dublă X2” şi 1,85  pentru „gol marcat Dinamo”.

Târgoviştenii au câştigat toate cele trei aşa zise partide jucate pe teren propriu cu Dinamo, din 2019, când au revenit în prima divizie, toate la diferenţă de un gol. De altfel, Dinamo a învins doar sezonul trecut, 1-0, la Bucureşti, în rest în Capitală a pierdut o dată şi a făcut un egal.

ADVERTISEMENT