Sport
notix pixel id

Steliano Filip, după ce FANATIK a dezvăluit scoaterea sa din lotul lui Dinamo. „Asta e tot ce vreau!”

Steliano Filip a rupt tăcerea după ce Mircea Rednic a decis să îl excludă din lotul lui Dinamo în urma înfrângerii în fața ultimei clasate din Casa Pariurilor Liga 1, Academica Clinceni.
06.12.2021 | 20:27
Steliano Filip, după ce FANATIK a dezvăluit scoaterea sa din lotul lui Dinamo. „Asta e tot ce vreau!”
Steliano Filip nu înțelege decizia radicală luată de Mircea Rednic și speră să fie reprimit în lotul lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Mircea Rednic a decis să îi excludă din lot pe Steliano Filip și Cosmin Matei după înfrângerea rușinoasă în fața ultimei clasate, Academica Clinceni.

Steliano Filip se antrenează separat cu Cosmin Matei și pare că nu mai intră în planurile antrenorului pentru acest final de campionat.

Steliano Filip rupe tăcerea după excluderea din lotul lui Dinamo

Steliano Filip a vorbit în ProSport despre situația ingrată în care se află și nu înțelege de ce Mircea Rednic a recurs la acest gest radical.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga a mărturisit că a refuzat mai multe oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar pentru a se reîntoarce la Dinamo și vrea în continuare să ajute echipa.

„Respect decizia antrenorului de a nu fi în lotul primei echipe. Nu înțeleg această decizie, dar o respect. Tot ce vreau este să ajut Dinamo să își revină cât mai repede. Eu am avut oferte multe mai bune din punct de vedere financiar și am ales să vin aici”.

Steliano Filip, mesaj pentru suporterii lui Dinamo: „Lumea nu știe multe lucruri despre sacrificiile pe care le-am făcut”

Jucătorul lui Dinamo a mai declarat că a trecut prin multe la Dinamo și s-a sacrificat pentru această echipă, deși niciodată nu s-a plâns de acest lucru:

ADVERTISEMENT

„Lumea nu știe multe lucruri despre sacrificiile pe care le-am făcut, dar nu vreau să vorbesc eu singur despre mine”. – Steliano Filip

Steliano Filip vrea în continuare să contribuie la salvarea lui Dinamo și îl roagă pe Mircea Rednic să îl reprimească în lotul echipei mari: „Vreau să îmi văd de treaba mea și să ajut Dinamo. Nu pot ajuta cu nimic însă dacă sunt la echipa a doua!”.

Steliano Filip nu mai vrea ca Dinamo să fie pe prima pagină din cauza scandalurilor

Steliano Filip speră că la Dinamo se vor liniști în sfârșit apele și jucătorii nu vor mai fi prinși la mijloc între conducere și suporteri.

ADVERTISEMENT

„Nu mai vreau să existe scandaluri în presă, așa cum a fost în ultima vreme. Mă simt acuzat și nu am nicio vină și nicio legătură! Repet, tot ce vreau e să se salveze echipa!”. – Steliano Filip

Filip și-a turnat cenușă în cap la finalul meciului cu Academica Clinceni și i-a dat dreptate lui Mircea Rednic: „Dacă nu marchezi, n-ai cum să obții măcar un punct. E normal să ne certe Mircea Rednic, noi suntem cei care intră pe teren”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik