Sport

Știai că Mitică Dragomir a fost arbitru? „Mă înjuram cu lumea!”

Mitică Dragomir a dezvăluit că a fost arbitru și a povestit motivul pentru care a decis să se oprească, fiind deranjat de protestele fanilor.
09.01.2024 | 13:47
Stiai ca Mitica Dragomir a fost arbitru Ma injuram cu lumea
Mitică Dragomir, amintiri de când era arbitru. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre perioada scurtă în care a fost arbitru și ce discuții a avut cu Ion Crăciunescu înainte de a se lăsa de meserie.

Mitică Dragomir, amintiri de când era arbitru

Dumitru Dragomir a vorbit la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” despre perioada în care a fost arbitru: „Am fost arbitru. M-au înjurat și i-am luat la înjurături și eu, de săreau gardul să mă ia la bătaie.

ADVERTISEMENT

Am terminat școala de arbitrii cu Crăciunescu, Crăciunescu mai talentat ca mine. Crăciunescu a fost unul dintre marile talente ale acestei țări. El vedea altfel, eu vedeam altfel.

Într-un orășel lângă Vâlcea, la Brezoi, arbitram și mi-au luat unii familia la înjurături. Am rezistat 10 minute, 20 de minute și când i-am luat și eu la înjurături, iar ăia rupeau gardul să mă ia la bătaie.

ADVERTISEMENT

Nu suportam să mă înjure de familie și răspundeam și eu, pentru că nu puteam să rabd tot meciul, îi contram și eu, dar îi enervam și mai mult”.

„M-am lăsat după asta!”

„M-am și lăsat de arbitraj după asta. I-am spus după: ’Băi, Crăciunescule, nu e de mine. Sar cu ei la bătaie și mă suspendă ăștia pe viață’. Jur!

ADVERTISEMENT

Eu nu m-am dus să fac școala de arbitri ca să fac arbitraj, eu urmăream ceva mai sus, adică să fiu conducător, dar am spus să fac și asta, ca să înțeleg mai bine”, a continuat Mitică Dragomir.

„Am avut toate funcțiile și tot pot să spun că nu stăpânesc totul, iar alții care nu au nicio zi de fotbal, de conducător, de nimic, spun că sunt doctori în fotbal”, a mai spus Dumitru Dragomir, la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

ADVERTISEMENT

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT