Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Stoichiță i-a propus antrenor lui Mititelu la FCU Craiova 1948. „El ar fi bomba bombelor!”

Mihai Stoichiță i-a propus în direct un antrenor lui Adrian Mititelu la FC U Craiova 1948. Ar fi o bombă pentru fotbalul craiovean.
04.03.2024 | 15:18
Stoichita ia propus antrenor lui Mititelu la FCU Craiova 1948 El ar fi bomba bombelor
Stoichiță i-a propus antrenor lui Mititelu la FCU Craiova 1948. „El ar fi bomba bombelor!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu își caută un antrenor după ce l-a dat afară pe Giovanni Costantino. Mihai Stoichiță l-a sfătuit pe Sorin Cârțu să revină în SuperLiga și spune că numirea fostului președinte de la Universitatea Craiova pe banca celor de la FC U Craiova 1948 ar fi o adevărată bombă.

Stoichiță îi propune antrenor lui Adrian Mititelu la FC U Craiova 1948: „Trebuie să fii cu sufletul acolo”

Adrian Mititelu încă nu a găsit un antrenor la FC U Craiova după despărțirea de Giovanni Costantino. Marius Croitoru era la un pas să semneze cu gruparea din Bănie, însă în cele din urmă mutarea a picat, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță spune că Eugen Neagoe, Sorin Cârțu și Emil Săndoi sunt antrenori care se potrivesc la ambele formații din Cetatea Băniei. Directorul FRF este de părere că un tehnician cu inimă „alb-albastră” trebuie să fie pe banca oltenilor.

„Nu îmi permit să îi dau sfaturi lui Mititelu pentru că nu suntem într-o relație bună. Nu înțeleg de ce nu este Săndoi antrenor în Craiova. Nu contează că Neagoe este la Pitești. Acolo se marșează foarte mult pe faptul că trebuie să fii cu sufletul lângă Craiova, includ ambele echipe.

ADVERTISEMENT

Să fii și un tehnician bun, să ai un trecut. De-al lor este Cârțu, i-am spus să se apuce de antrenorat și nu mai vrea. Banditul e în staff-ul lui Rotaru, i-a zis Horia rândul trecut. E Cârțu, Neagoe și Săndoi. Neagoe și Săndoi pot să fie oricând acolo”, a spus Stoichiță.

„Ar fi bombă să îl oferteze Mititelu pe Cârțu”. Răspunsul lui Mihai Stoichiță

Horia Ivanovici l-a întrebat direct pe Mihai Stoichiță în studioul FANATIK SUPERLIGA: „Ar fi bombă să îl oferteze Mititelu pe Cârțu?”.

ADVERTISEMENT

Directorul FRF spune că Sorin Cârțu nu ar trăda Universitatea Craiova, chiar dacă Adrian Mititelu îl va dori la FC U Craiova: „Nu am zis la Mititelu, la Rotaru. Neagoe și Săndoi oricând pot să fie acolo, nu văd de ce nu. Bomba bombelor ar fi, dar nu trădează Sorin”.

FC U Craiova, în cădere liberă: „Erau aproape de play-off, iar acum sunt la retrogradare”

FC U Craiova 1948 a ajuns pe loc de baraj în clasamentul din SuperLiga după înfrângerea cu UTA Arad. Vivi Răchită spune că Adrian Mititelu se află într-o situație dificilă cu o etapă înainte că play-out-ul să înceapă.

ADVERTISEMENT

„Am văzut o declarație prin care îi imploră pe suporteri să nu mai facă rău echipei, pentru că își dorește ca acest club să performeze. Știi ce războaie a avut cu suporterii, s-au dus și au vopsit sediul clubului.

Antrenorii se gândesc de două ori dacă vin la FC U și din cauza reacției pe care o au suporterii. Mi-a plăcut declarația lui Mircea Rednic în care spune că Adrian Mitelu pune suflet, bani și îi recomandă să aibă stabilitate la nivelul băncii tehnice.

Erau aproape de play-off, iar acum sunt la retrogradare”, a spus Răchită la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Mihai Stoichiță: „Paradoxul este că au jucători buni. Chiar toți au fost antrenori slabi?”

„Paradoxul este că au jucători buni. Trebuie să pună punctul pe i, să facă o autoanaliză și să vadă de ce s-a ajuns la situația asta. Nu merge cu niciun antrenor, chiar toți au fost antrenori slabi? Nu cred.

Croitoru este la licența PRO în Moldova, la fel cum este și Poenaru în România. Poenaru și cu Dună nu au făcut o treabă rea pe unde au fost. S-au descurcat, nu au ieșit în prim-plan. La Voluntari a acceptat să fie mâna a doua ca prezență în timpul meciului și l-a lăsat pe Dună să fie elementul principal”, a mai spus Mihai Stoichiță.

Cine vine ANTRENOR la FCU Craiova 1948? | PROPUNERE SOC facuta la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT