Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Stranierul de la CFR Cluj care l-a uimit pe Adi Ilie: „E foarte inteligent. L-aș pune în echipa națională”

Adi Ilie a vorbit despre stranierul de la CFR Cluj care l-a uimit la duelul câștigat pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 4-0.
22.12.2023 | 22:56
Stranierul de la CFR Cluj care la uimit pe Adi Ilie E foarte inteligent Las pune in echipa nationala
Stranierul de la CFR Cluj care l-a uimit pe Adi Ilie. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Cobra” a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a fost uimit de Philip Otele, pe care l-ar chema la naționala României, dacă ar fi posibil acest lucru.

Stranierul de la CFR Cluj care l-a uimit pe Adi Ilie

Adi Ilie a fost impresionat de Philip Otele în urma derby-ului Clujului și a spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că fotbalistul CFR-ului este de națională:

ADVERTISEMENT

Mie îmi place mult de Otele și Bîrligea. Nu au fost constanți mereu, dar mie îmi plac și mi se par, după cei de la FCSB, cei mai buni atacanți din campionat.

Au forță, au viteză bună. Otele e un jucător interesant al campionatului nostru. Otele nu face nimic întâmplător, e un jucător inteligent. Eu l-aș pune în echipa națională.

ADVERTISEMENT

Am vorbit despre jucătorii care ne-au impresionat, iar el e unul dintre ei. Când ajunsesem la Valencia, eram pus să joc în stânga, nu mă regăseam deloc. Când s-a schimbat sistemul și s-a jucat cu două vârfuri, am început să marchez”.

„Am simțit că trebuie să câștigăm meciul!”

Philip Otele a fost titular la CFR Cluj în duelul cu Universitatea Cluj, marcând nu mai puțin de două goluri și fiind unul dintre cei mai buni jucători din echipa lui Andrea Mandorlini.

ADVERTISEMENT

„Cu toții am simțit neapărat că trebuie să câștigăm acest meci. Meciul a fost intens, a fost un derby. Te aștepți la orice de la un astfel de meci. Echipa noastră are multă calitate.

Ne-a lipsit șansa în ultimele meciuri. Am avut multe ocazii, dar nu am reușit să le concretizăm. Voiam să intrăm în vacanță cu o victorie frumoasă. Suntem pregătiți să jucăm mai bine după pauză”, a spus Philip Otele la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

Adi Ilie si Robert Nita, ENTUZIASMATI de Philip Otele, OMUL DERBY-ULUI CFR Cluj - U Cluj

ADVERTISEMENT
Tags: