Sport

Strigăt de durere al lui Eric de Oliveira după ultimul meci din istoria lui Gaz Metan Mediaș: „Dumnezeu să vă ierte!”

Fostul mijlocaș ofensiv al lui Gaz Metan Mediaș, brazilianul Eric de Oliveira, a transmis un mesaj sfâșietor după ultimul meci al lui Gaz Metan Mediaș în Casa Pariurilor Liga 1.
14.05.2022 | 00:22
Strigat de durere al lui Eric de Oliveira dupa ultimul meci din istoria lui Gaz Metan Medias Dumnezeu sa va ierte
Eric de Oliveira este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, cu 66 de goluri. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cel mai bun marcator străin din istoria Casa Pariurilor Liga 1, brazilianul Eric de Oliveira, a fost cuprins de tristețe după ultimul meci oficial al lui Gaz Metan Mediaș.

Eric de Oliveira nu îi iartă pe cei care au retrogradat Gaz Metan Mediaș: „Din păcate nu voi vedea pe copiii mei să îmbrace tricoul la clubul meu iubit!”

Cel mai important jucător din istoria lui Gaz Metan Mediaș a postat un mesaj extrem de dureros la finalul meciului cu Chindia Târgoviște, pierdut cu 0-3.

ADVERTISEMENT

„The end! Rămân doar amintirile și toate clipele frumoase, din păcate nu voi vedea pe copiii mei să îmbrace tricoul la clubul meu iubit!

Cei care ne-ați distrus, copiii voștri, nepoții voștri și strănepoții voștri, vor căra rușinea voastră! Dumnezeu sa va ierte! Gazu’ nu o să moară niciodată… în inimile noastre”, a fost mesajul dureros al lui Eric de Oliveira.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan Mediaș, șanse mici să se mai înscrie măcar în liga a treia

Gaz Metan Mediaș a terminat acest sezon din Casa Pariurilor Liga cu minus 38 de puncte. Ultimul meci din istoria sibienilor în Liga 1 s-a terminat cu o nouă înfrângere, scor 0-3, în compania celor de la Chindia Târgoviște.

Cel mai probabil ardelenii nu se vor înscrie în Liga a doua sau măcar în Liga a treia, iar o nouă echipă înființată o va lua de la capăt în al patrulea eșalon.

ADVERTISEMENT

Gaz Metan nu poate fi desființată deoarece clubul este protejat în continuare de procedura din insolvență din care nu a ieșit.

Eric de Oliveira vrea să își organizeze un meci de retragere în această vară la Mediaș

FANATIK a aflat în exclusivitate că Eric de Oliveira își va face un meci de retragere la Mediaș în această vară, iar Wesley Lopez va fi de asemenea prezent la acest eveniment, așa cum a declarat într-un interviu pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit cu Eric de Oliveira și poate ne strângem când o să vină în vară în România. Mi-a spus că o să vină Ronaldinho în România. Ar fi frumos să ne întâlnim toți trei: Ronaldinho Gaucho, Eric de Oliveira și Wesley Lopez. Ar fi frumos, nu? Cu Ronaldinho sau fără Ronaldinho, tot trebuie să vin neapărat în România și să reiau legăturile cu toată lumea.

Eric își organizează un meci de retragere la Gaz Metan și m-a invitat și pe mine în vară să joc. E fratele meu, suntem prieteni foarte buni. I-am spus să îl invite și pe Adailton. Jucăm noi în față și el să ne dea pase”.

Eric de Oliveira este ambasadorul teqball în România, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că Ronaldinho, ambasador internațional al acestui sport va veni în luna august în țara noastră, pentru mai multe evenimente.

ADVERTISEMENT