News

Sucevean ars de viu şi mâncat de câini. Un bărbat a avut un sfârşit tragic după ce a vrut să-şi aprindă o ţigară

Un bărbat din Suceava a murit în chinuri groaznice, cel mai probabil ars de viu, după care câinii din curtea sa i-au mâncat una din mâini.
25.03.2024 | 17:12
Sucevean ars de viu si mancat de caini Un barbat a avut un sfarsit tragic dupa ce a vrut sasi aprinda o tigara
Un bărbat de 56 de ani a fost găsit spânzurat în fața apartamentului său Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Bărbatul trăia în satul Broșteni, comuna Drăgușeni (Suceava) și avea 72 de ani. Era cunoscut în sac drept un om sărac, nicio posibilitate materială. De altfel, oamenii spun că acesta trăia din mila comunității și singurii lui prieteni îi erau câinii pe care-i avea în curte.

Un bărbat din Suceava a murit ars de viu după o țigară aprinsă

A fost găsit mort de o vecină, care venise la el acasă pentru a-l chema la o înmormântare, o metodă ca bărbatul să nu prindă seara cu stomacul gol. Femeia nu se aștepta niciodată să facă o astfel descoperire șocantă, pentru că în mijlocul curții zăcea cadavrul ars al bărbatului.

ADVERTISEMENT

Femeia a sunat imediat la 112, iar la fața locului a ajuns un criminalist și mai mulți polițiști. Din cercetări s-a ajuns la concluzia că bărbatul a încercat să-și aprindă o țigară cu o bucată de material din plastic, direct de la aragaz. Plasticul s-a topit și i-a aprins haina bărbatului, care a ars de viu, fără intenție.

Conform Monitorul de Suceava, la fața locului a ajuns și o ambulanță de la Fălticeni, însă medicii nu au avut ce să facă decât să constate decesul victimei. Cel mai probabil legiștii vor efectua necropsia pentru a stabili cauza exactă a decesului, așa cum se procedează în astfel de cazuri, însă e clar că bărbatul a ars de viu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, câinii înfometați pe care îi aveau în curte au decis să-i mănânce una din mâini, fiind alungați de acolo de către femeia care l-a găsit. În urmă cu 48 de ore, un bărbat murea într-un mod similar, de data aceasta în Timiș. Și aici victima în vârstă de 54 de ani a fost luată prin surprindere de flăcări.

Un bărbat a ars de viu în Timiș, după ce o hală a luat foc

Conform Știrile PRO TV, peste 30 de pompieri s-au luptat ore bune cu flăcările, după ce o hală din Timiș a luat foc, din motive necunoscute. Au găsit aici trupul neînsuflețit al bărbatului. Momentan pompierii nu știu ce a cauzat acest incendiu, însă cel mai probabil a fost vorba despre un scurtcircuit.

ADVERTISEMENT

”Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată pe o suprafață de aproximativ 800 mp, cuprinzând hala în întregime. Din nefericire, din interiorul halei a fost extrasă o persoană decedată. Pompierii au lichidat incendiul după aproximativ 2 ore, iar în urma incendiului au ars mai multe materiale textile și mobilier”, transmiteau reprezentanții ISU Timiș.

De asemenea, reprezentanții IPJ Timiș au intrat pe fir au deschis un dosar penal in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, precum și ucidere din culpă. ”La data de 23 martie a.c., în jurul orei 00:13, polițiștii orașului Recaș au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că la o hală situată în extravilanul Drumului Județean 609 E, se manifestă un incendiu.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. În interiorul halei ar fi fost găsit trupul unui bărbat decedat, în vârstă de 54 de ani”, au comentat situația reprezentanții Poliției. Mai multe informații vor fi făcute publice după ce ancheta va fi finalizată, potrivit autorităților.

ADVERTISEMENT