Life

Suferința ascunsă a lui Florin Salam. Are mari probleme de sănătate

28.10.2020 | 09:58
Suferinta ascunsa a lui Florin Salam Are mari probleme de sanatate
ADVERTISEMENT

Deși este printre cei mai râvniți cântăreți de manele, Florin Salam nu are o viață lipsită de probleme. Interpretul are mari probleme de sănătate și este nevoit să se adapteze.

O sursă apropiată a cântărețului a declarat pentru wowbiz.ro că acesta se confruntă de la un timp cu probleme legate de vedere și că trebuie să poarte la el o pereche de ochelari pentru a nu i se agrava.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 41 de ani, Florin Salam începe să suporte consecințele numeroaselor concerte pe care le-a susținut până dimineața de-a lungul carierei.

Suferința ascunsă a lui Florin Salam. Are mari probleme de sănătate

Florin Salam ascunde o mare suferință în spatele celebrității și a zâmbetului pe care îl poartă zi de zi. Manelistul a avut multe concerte în toți acești ani, a pierdut nopțile și le-a oferit fanilor seri de neuitat.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a avut mai multe probleme de sănătate din cauza vieții agitate pe care a dus-o, însă exsită una de care nimeni nu a știut până în acest moment.

Florin Salam are probleme cu vederea și nu poate să citească sau să formeze un număr de telefon fără ochelari. Vederea lui s-a înrăutățit considerabil în ultimii ani și este nevoit să poarte ochelari cu diptrii foarte mari pentru a vedea de aproape.

ADVERTISEMENT

Cauza acestor probleme este o cojunctivită netratată, iar artistul are acum nevoie de ochelari permanent.

“Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile”, a declarat un apropiat al manelistului pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Problemele cu vederea au dus la nașterea zvonurilor cum că Florin Salam nu ar ști să citească. Mai muot, artistul nu poate vedea să citească nici preparatele din meniu la restaurant și are nevoie de ajutor.

Cântărețul poartă mereu ochelarii la el și încearcă să-i țină cât mai des la ochi. Bineînțeles, nu îi poartă pe scenă pentru că nu arată bine, în opinia lui.

Atunci când termină de cântat, Florin Salam își pune din nou ochelarii și îi ține pe tot parcursul zilei. Medicul l-a îndemnat să-i poarte în permanență pentru ca vederea lui să nu aibă de suferit definitiv.

Recent, cântărețul și familia sa au traversat clipe de coșmar. Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam a decedat în luna septembrie din cauza infecției cu SARS-Cov-2.

ADVERTISEMENT