Sport

“Suflet de rapidist”, marți, 19 martie, ora 14:00. Marius Şumudică, show cu Robert Niţă

O nouă ediţie de colecţie a emisiunii "Suflet de rapidist" este programată marţi, 19 martie, de la ora 14:00. Robert Niţă îl va avea invitat pe Marius Şumudică.
18.03.2024 | 14:37
Suflet de rapidist marti 19 martie ora 1400 Marius Sumudica show cu Robert Nita
“Suflet de rapidist”, marți, 19 martie, ora 13:30. Marius Şumudică, show cu Robert Niţă. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Emisiunea “Suflet de rapidist” revine marţi, de la ora 14:00 cu o nouă ediţie de colecţie. Marius Şumudică este invitatul special al lui Robert Niţă, tehnicianul fiind liber de contract după despărţirea de Gaziantep.

“Suflet de rapidist”, marți, 19 martie, ora 14:00. Marius Şumudică, show cu Robert Niţă

Sunt vremuri turbulente în Giuleşti. Preşedintele Daniel Niculae a fost audiat, iar liderul de galerie Liviu Ungurean a fost reţinut pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de arme şi muniţii.

ADVERTISEMENT

Echipa de fotbal a fost afectată de acest scandal şi a pierdut primul meci din play-off, scor 1-2 cu Farul Constanţa. A fost iureş în Giuleşti, galeria Rapidului refuzând să îşi susţină echipa în această confruntare.

Aceste subiecte şi multe altele vor fi dezbătute de Robert Niţă alături de Marius Şumudică, rapidişti pur-sânge. Tehnicianul a fost aproape să preia echipa în vară, după plecarea lui Adrian Mutu, dar până la urmă pe banca tehnică a fost ales Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Şumudică vorbeşte în premieră despre despărţirea de Gaziantep!

Marius Şumudică a antrenat-o pe Gaziantep în această stagiune, echipă pe care a părăsit-o la începutul lunii martie. Despre motivele despărţirii, antrenorul va vorbi la emisiunea “Suflet de rapidist”.

Şumi a creat la Gaziantep o colonie de români. Florin Niţă, Deian Sorescu, Denis Drăguş şi Alexandru Maxim au fost sub comanda lui Şumudică, iar aceste piese se pot dovedi foarte importante pentru Edi Iordănescu la Euro.

ADVERTISEMENT

“Suflet de rapidist”, în fiecare marţi pe FANATIK.RO!

Emisiunea “Suflet de rapidist” din 19 martie, un proiect marca FANATIK, va fi transmisă live pe www.fanatik.ro și va aduce în prim-plan pasiunea și devotamentul pentru culorile “alb-vișinii”.

Pe rețelele de socializare vor fi difuzate și pot fi urmărite la o calitate ireproșabilă cele mai tari momente din emisiune. De la site-ul FANATIK la canalul de Youtube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK, la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanii vor avea acces la conținutul captivant și la atmosfera unică creată de “Suflet de rapidist”.

ADVERTISEMENT

“Suflet de rapidist” este o emisiune marca FANATIK și poate fi urmărită live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, începând cu ora 14:00. Premiera fiecărei ediții va avea loc în fiecare joi de la ora 10:30 pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT