Sport

”Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Dani Coman, invitatul lui Robert Niță

”Suflet de rapidist” revine în forță marți, 10 octombrie, de la ora 13:30. Dani Coman, fostul portar din Giulești, este invitatul lui Robert Niță și Lucian Ionescu.
10.10.2023 | 00:05
Suflet de rapidist marti ora 1330 Dani Coman invitatul lui Robert Nita
”Suflet de rapidist” revine în forță marți, 10 octombrie, de la ora 13:30. Dani Coman, fostul portar din Giulești, este invitatul lui Robert Niță și Lucian Ionescu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Spectacolul marca FANATIK continuă în fiecare marți, de la ora 13:30. Emisiunea tip podcast, ”Suflet de rapidist” revine cu o nouă ediție de top și cu un invitat pe măsură, LIVE, doar pe site-ul FANATIK.RO. Robert Niță și Lucian Ionescu sunt gazdele permanente ale emisiunii.

”Suflet de rapidist”, marți, 10 octombrie, ora 13:30. Dani Coman e invitatul lui Robert Niță

”Suflet de rapidist” revine cu dezvăluiri de senzație care îi vizează în special pe toți suporterii rapidiști, sportivi și foști sportivi de la toate secțiile clubului ”alb-vișiniu”. În fiecare marți, fostul jucător din Giulești, dar și specialist la FANATIK SUPERLIGARobert Niță schimbă pase la firul ierbii cu Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată la ”Suflet de rapidist” își vor face apariția legende ale clubului giuleștean nu doar din fotbal, ci din tot ce reprezintă sportul în culorile ”alb-vișiniu”. Superbet sponsorizează cea mai tare emisiune dedicată rapidiștilor.

Robert Niță și Lucian Ionescu vă invită ”Să facem show!”. Invitatul special de marți, 10 octombrie, de la ora 13:30 este nimeni altul decât Dani Coman, fostul portar al Rapidului, care în prezent este președintele clubului FC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Fost jucător cu 125 de apariții în tricoul Rapidului, Dani Coman s-a orientat după retragere către munca administrativă. Fostul portar a jucat în Giulești în două perioade, 2004-2008 și 2010-2012, reușind să câștige două Cupe și o Supercupă.

Fostul fotbalist va depăna amintiri din perioada în care ”alb-vișinii” ajungeau până în sferturile de finală ale Cupei UEFA. Așa cum v-ați obișnuit deja, se anunță o super-emisiune, tandem cu… greutate și umor, dezvăluiri și exclusivități, show marca FANATIK, în fiecare marți, de la 13:30, numai pe FANATIK.RO!

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist”, toate detaliile despre emisiunea de top marca FANATIK! Superbet, sponsor principal!

”Suflet de rapidist”, cea mai nouă emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera ediției din această săptămână va avea loc miercuri, începând cu ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Cele mai tari momente din emisiune vor putea fi urmărite pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial.

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu mai are nevoie de explicații pentru a dovedi că este ”Suflet de rapidist”. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea ”Suflet de rapidist” se mulează ca o mănușă pe… sufletul lui de rapidist!

Lucian Ionescu s-a alăturat cu tot sufletul său de rapidist noului proiect marca FANATIK și este convins că ”Suflet de rapidist” – nu uitați, în fiecare marți, de la ora 13:30, exclusiv pe FANATIK.RO”va trezi neapărat emoții și va intra definitiv în sufletele rapidiștilor”.

ADVERTISEMENT