Sport

“Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Daniel Niculae, invitatul special al lui Robert Niță la prima ediție din 2024

Daniel Niculae este invitatul lui Robert Niță la prima ediție din 2024 a emisiunii „Suflet de rapidist”, marți, 23 ianuarie, ora 13:30.
22.01.2024 | 17:03
Suflet de rapidist marti ora 1330 Daniel Niculae invitatul special al lui Robert Nita la prima editie din 2024
“Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Daniel Niculae, invitatul special al lui Robert Niță la prima ediție din 2024. Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

„Suflet de rapidist” revine cu o ediție de top, marți, 23 ianuarie, de la ora 13:30. Invitatul lui Robert Niță și Lucian Ionescu la prima ediție din 2024 a emisiunii marca FANATIK este Daniel Niculae. Nimeni altul decât președintele echipei de fotbal a Rapidului. Emisiunea se vede LIVE și EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO.

“Suflet de rapidist”, marți, ora 13:30. Daniel Niculae, invitatul special al lui Robert Niță

„Suflet de rapidist”, emisiunea spectacol marca FANATIK, revine cu noi ediții memorabile pentru iubitorii sportului din Giulești. Robert Niță și Lucian Ionescu vă dau întâlnire pentru prima oară în noul an marți, 23 ianuarie, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

În fiecare marți, Robert Niță schimbă pase la firul ierbii cu Lucian Ionescu, directorul de imagine al giuleștenilor. La fiecare ediție sunt invitate personaje remarcabile nu doar din fotbal, ci din tot ce înseamnă sportul în Giulești. Emisiunea ajunge de fiecare dată direct la sufletul fanilor Rapidului.

Invitatul special de marți, 23 ianuarie, ora 13:30 este Daniel Niculae. Actualul președinte al Rapidului, fost atacant emblematic al „alb-vișiniilor”, vine cu cele mai tari dezvăluiri din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Câștigător al campionatului, Cupei și Supercupei României cu Rapid, Daniel Niculae vorbește despre relația cu Dan Șucu și transferurile realizate de Rapid în această iarnă. De asemenea, fostul atacant vine cu povești savuroase din fosta carieră de fotbalist.

Robert Niță și Lucian Ionescu vă invită „Să facem show!”. Așa cum s-a întâmplat și la ediția anterioară din octombrie 2023, când Daniel Niculae a povestit despre debutul și primul gol în tricoul „alb-vișiniu”.

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist”, emisiune de top marca Fanatik! Superbet, sponsor principal!

”Suflet de rapidist” este cea mai nouă emisiune marca FANATIK. Fiecare ediție a emisiunii se vede în exclusivitate pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Totodată, cele mai savuroase momente din emisiune vor putea fi urmărite pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial.

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu mai are nevoie de explicații pentru a dovedi că este ”Suflet de rapidist”. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea ”Suflet de rapidist” se mulează ca o mănușă pe… sufletul lui de rapidist!

Lucian Ionescu s-a alăturat cu tot sufletul său de rapidist noului proiect marca FANATIK și este convins că ”Suflet de rapidist” – ”va trezi neapărat emoții și va intra definitiv în sufletele rapidiștilor”.

FANATIK SUPERLIGA continuă în forță! Horia Ivanovici vă așteaptă cu invitați consacrați, dar și cu multe surprize!

”Suflet de rapidist” garantează spectacol total în fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească, moderată de Horia Ivanovici, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, EXCLUSIV, pe site-ul FANATIK.RO.

Edițiile emisiunii pot fi urmărite ÎN PREMIERĂ în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30 pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO. Horia Ivanovici despică în 4X4 firul fotbalului românesc, cu invitați carismatici și, mai ales, competenți, fini cunoscători ai fenomenului.

FANATIK SUPERLIGA și „Suflet de rapidist”, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT