Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Suma imensă cu care suporterul Nicolae Badea a ajutat Dinamo: „Erau bani necesari pentru club. Am pierdut milioane de euro. Pierderi asumate!” Video Exclusiv

Nicolae Badea a dezvăluit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici suma cu care a ajutat-o pe Dinamo. Totodată, omul de afaceri a vorbit despre pierderi de milioane de euro.
28.02.2023 | 14:08
Suma imensa cu care suporterul Nicolae Badea a ajutat Dinamo Erau bani necesari pentru club Am pierdut milioane de euro Pierderi asumate Video Exclusiv
Nicolae Badea a făcut publică suma cu care a ajutat-o e Dinamo în insolvență. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Nicolae Badea, fostul patron al lui Dinamo, care a avut o contribuție semnificativă la preluarea acțiunilor de către Firma Red&White de la Dorin Șerdean, a vorbit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre sumele cu care a ajutat Dinamo în perioada insolvenței.

Suma cu care „suporterul” Nicolae Badea i-a dat o mână de ajutor lui Dinamo

Fost acționar la Dinamo în perioada 1998-2013, Nicolae Badea a dezvăluit sumele cu care a ajutat-o pe Dinamo în perioada insolvenței. Totodată, omul de afaceri a susținut că a pierdut mai multe milioane de euro în perioada în care s-a aflat la conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Nicolae Badea este convins că una dintre cauzele care au dus la prăbușirea lui Dinamo este numirea lui Zăvăleanu și Mureșan în funcțiile de administrator judiciar și special în anii precedenți.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Cred că putem vorbi. Nu e o sumă mare, e o contribuție în calitate de suporter nu altceva. Putem vorbi de 400, 500 de mii de euro. Au fost contracte de publicitate care la vremea aceea au fost bani necesari pentru Dinamo.

Au mai fost contracte de mecenat. Nu numai eu am contribuit prin susținerea financiară a unor jucători prin contracte de mecenat. Au fost alte obligații de plată preluate în numele și pentru Dinamo”, a declarat Nicolae Badea, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Au fost milioane de euro pierdute”

Nicolae Badea a vorbit de asemenea despre perioada în care a fost acționarul lui Dinamo sau a ocupat funcția de președinte al Consiliului de Administrație. Patronul de la AFC Dinamo, societate care deține echipa din Liga 4, și-a asumat faptul că pierderile financiare au fost uriașe.

„Mi-e greu să le enumăr ca să-mi asum niște merite. Cum știți nici în perioada când am fost acționar sau președintele Consiliului de Administrație nici alții nu au vorbit de sumele cu care am contribuit chiar dacă într-un final au fost milioane de euro pierdute și de mine și de foștii acționari ai lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Repet, vorbim de milioane. Sunt lucruri în viață care te costă, sunt pierderi, trebuie să ți le asumi. Eu mi le-am asumat întotdeauna. Dacă alții au avut cuvinte malițioase în ceea ce mă privește ieri, mă bucur că la sfârșitul meciului să aibă satisfacția unui rezultat pozitiv care o menține pentru Dinamo în disputa pentru play-off”, a mai declarat Nicolae Badea, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Victoria lui Dinamo cu Unirea Constanța l-a entuziasmat pe Nicolae Badea: „Trebuie să continue în acest mod”

Dinamo a câștigat meciul cu Unirea Constanța, scor 6-0 în etapa 17 din Liga 2 Casa Pariurilor, prima în anul 2023. Omul de afaceri, care deține în continuare și 7% din acțiunile echipei antrenate de Ovidiu Burcă, speră că formația din Ștefan cel Mare să găsească un loc stabil pentru a evolua în meciurile de pe teren propriu până la construirea noului stadion.

ADVERTISEMENT

„Sper ca meciurile să continue în acest mod pentru că s-a văzut prin cei 4.500-5000 de suporteri prezenți pe stadion. Până la construcția unui nou stadion, Dinamo va trebui să-și sisteze un loc stabil, chiar dacă va fi flotant să fie stabil”, au fost cuvintele lui Nicolae Badea.

Dănuț Lupu, președintele CS Dinamo, a mărturisit în ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că demolarea vechiului stadion din Ștefan cel Mare va începe la sfârșitul lunii mai 2023.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat....
Imaginile cu Radu Drăgușin, după ce a primit un verdict greu de digerat. Englezii l-au caracterizat într-un singur cuvânt
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024...
FOTO Austriecii de la Strabag pregătesc în România prima inaugurare importantă din 2024 pe infrastructura rutieră
Decizie definitivă în
Decizie definitivă în "duelul eclerurilor". Cine a câştigat procesul dintre Jamila şi Laura Laurenţiu
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
Tehnica simplă de respirație pentru liniștire. Cele două cuvinte pronunțate la inspirare-expirare
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Tania Budi nu se mai ascunde. Vedeta a arătat tot și și-a înnebunit...
Tania Budi nu se mai ascunde. Vedeta a arătat tot și și-a înnebunit fanii de pe internet
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic...
Godină și Cioroianu, contre dure în cazul Șercan: „Un dobitoc care lucrează vremelnic acolo”
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume