Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Suma infimă cu care s-a vândut sigla unui club din SuperLiga: „Am fost prezent la licitaţie!”

Mihai Stoichiță a făcut noi dezvăluiri la Fanatik SuperLiga. Sumă derizorie cu care a fost cumpărată sigla unei echipe de tradiție.
26.02.2024 | 09:00
Suma infima cu care sa vandut sigla unui club din SuperLiga Am fost prezent la licitatie
Marca Oțelul Galați a costat doar 10.000 de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a dezvăluit cât s-a plătit pentru sigla celor de la Oțelul Galați la FANATIK SUPERLIGA. Vivi Răchită, dezvăluiri din interior despre scandalul dintre Dorinel Munteanu, suporteri și primăria Galațiului.

Mihai Stoichiță a mărturusit cum și-a recuperat Oțelul Galați marca: „Am participat la licitație”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a fost martor la un pas important în revenirea celor de la Oțelul: „Întâmplător, ai spus acuma că marca e înregistrată de nu știu cine… Eu am participat la licitația palmaresului împreună cu Cristian Țopescu. M-au rugat cei de la Galați și de la o companie care organizează licitații, undeva în zona Palatului Regal. 

ADVERTISEMENT

Am fost acolo și dacă îmi aduc aminte bine s-a vândut cu 10.000 de euro. De atunci a început procesul de renaștere al acestei echipe. Pentru că intrase într-un con de umbră. Era prin liga a patra cu Adamescu.

Am fost invitat acolo, dar n-am mai urmărit. Acum aflu amănunte noi despre ce se întâmplă acolo la Galați. Nu vi se pare ridicol ca după ce revii în prima ligă să ajungi la astfel de discuții?”.

ADVERTISEMENT

Stoichiță nu înțelege lupta pentru putere din interiorul clubului care a început să afecteze și echipa: „Deci te chinui ani întregi să o iei de jos, să joci la Însurăței, Făurei sau nu știu pe unde ca să ajungi să joci cu cele mai bune echipe din țară, să te aprecieze lumea și dintr-odată să apară aceste scandaluri. Nu e în regulă”.

Vivi Răchită a vorbit pe larg despre situația de la Oțelul: „S-a cerut un audit și au fost scandaluri”

Vivi Răchită a vorbit despre implicarea extraordinară a lui „Munti”: „Dorinel acolo e un fel de manager pe stil englezesc. Dar mai mult, este și cel care face bugetul. L-am văzut într-o ședință de Consiliu Local. A luat cuvântul și își expunea punctul de vedere referitor la ajutorul financiar pe care comunitatea din Galați trebuie să îl acorde echipei. 

ADVERTISEMENT

Din ce se aude sunt probleme din punct de vedere al colaborării cu factorii de decizie în club, cei care semnează. S-a cerut un audit financiar și au fost scandaluri. Primul, Brăilescu, cel care a fost președinte, este cel cu care a început acest proiect.

Suporterii care sunt și socios și membrii ai Consiliului de Administrație, auzind că marca Oțelul Galați a fost înregistrată de doamna lui Dorinel, au făcut presiuni ca acesta să plece”, a mai dezvăluit analistul la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, detalii incredibile: „Marca SC Oțelul Galați este înregistrată pe persoană fizică, a doamnei Munteanu”

Vivi Răchită a vorbit despre anomaliile din tabăra moldovenilor: „Marca SC Oțelul Galați este înregistrată pe persoană fizică, a doamnei Munteanu. Nu este nici a clubului, nu este nici a primăriei cum este la Ploiești de exemplu. La Dinamo marca este a clubului. 

De acolo suporterii au răbufnit pentru că și ei au vrut să vadă actele și exercițiul financiar al domnului președinte care a plecat acum. Deci este un scandal.

Dorinel s-a dus în prea multe zone. Trebuia să rămână pe plan sportiv și pe partea de marketing și vânzări, financiar-contabilă să rămână a președintelui”.

Suma derizorie prin care a fost cumpărată marca celor de la Oțelul Galați

ADVERTISEMENT