Life

Suma ireală cheltuită de Gabriela Cristea și Tavi Clonda la cumpărături: ”E jale când mergem noi”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut un șoc când au văzut ce suma trebuie să dea pentru cumpărăturile de vacanță. Iată ce au cumpărat.
24.07.2023 | 11:52
Suma ireala cheltuita de Gabriela Cristea si Tavi Clonda la cumparaturi E jale cand mergem noi
Suma ireala cheltuită de Gabriela Cristea și Tavi Clonda la cumpărături Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au cheltuit o sumă amețitoare la cumpărături. Prezentatoarea tv și soțul ei nu se uită la bani atunci când vine vorba de satisfacerea plăcerilor lor și ale celor două fetițe ale cuplului: Iris și Victoria.

Familia Gabriele Cristea urmează să plece în vacanță în Grecia, acolo unde vor avea parte de zile însorite și relaxante. Doar că, așa cum știm deja, prezentatoarea tv și soțul ei sunt foarte grijulii și atenți să aibă tot ce le trebuie în concediu și, chiar mai mult am putea spune. Așadar, cei doi au ieșit la cumpărături și au cheltuit o sumă amețitoare într-un supermarket.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au cheltuit o sumă ireală la cumpărături

Așa cum ne-au obișnuit, Gabriela Cristea și Tavi Clonda își “iau” fanii peste tot cu ei. Se filmează pe terasa casei, la cumpărături, în vacanță și uneori chiar și la job. De data aceasta, cei doi au plecat la cumpărături pentru vacanța din Grecia care le bate la ușă. Așadar, au vrut să se asigure că au totul pregătit.

“Am fugit de acasă împreună cu soțul și am plecat să facem niște cumpărături. Problema este că noi doi când ieșim la cumpărături este jale. Acum facem cumpărături pentru plecatul în vacanță, deci nu cumpărături uzuale”, au spus cei doi, așteptându-se probabil să cheltuiască mulți bani. Problema este că, oricât de pregătiți mental ar fi fost, suma cheltuită i-a luat prin surprindere și pe ei.

ADVERTISEMENT

Ce sumă au cheltuit cei doi pentru cumpărăturile de vacanță

Ajunși într-un magazin mass-market, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au început să pună în coș toate cele necesare. Una dintre primele opriri a fost la băuturi. Au cumpărat de toate, de la vin, șampanie pentru copii, suc și apă plată.

“A fost prietenul meu în vacanță în Grecia și mi-a spus că gama lor de vinuri nu este ce trebuie anul acesta. Așa că, dacă vrem să servim un vin rose pe plajă seara ar fi bine să-l luăm de aici. O să luăm o șampanie pentru copii pentru că le place să dea noroc”, spune Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

“Cumpărăm și suc, și apă plată, și vin, zici că mergem într-o țară subdezvoltată”, glumește Gabriela Cristea, amuzată de coșul deja plin de la primele rafturi.

Celebrul cuplu, surprins de suma cheltuită: “Ne-am ușurat bine de bani”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au plimbat printre raioane și au luat de toate. De la cereale, salam de sibiu, cașcaval, înghețată și lapte fără lactoză, până la fructe. Și, au luat o gamă variată și de fructe, printre ele numărându-se bananele, portocalele și pepenele roșu. Și, pentru că drumul până în Grecia este lung, cei doi au cumpărat și mâncare pentru drum.

ADVERTISEMENT

“- O să luăm și alune pentru drum ca să aibă fetele ce ronțăi”, susține Tavi.

“- Nu ai spus că nu le mai dăm?”, întreabă ușor surprinsă Gabriela Cristea.

“- Trebuie să le dăm ceva. Opt ore trebuie să mănânce, le luăm și ceva dulce”, continuă el.

Ajunși la casa de marcat, Gabriela Cristea și soțul ei au ales să scaneze singuri produsele. Au mers la o casă de marcat self-pay și au ajuns să plătească suma amețitoare de 1681, 98 lei. “Și uite așa am terminat cumpărăturile și am plecat după ce ne-am ușurat bine de bani”, au susținut cei doi cu zâmbetul pe buze.

ADVERTISEMENT